Nyheder

Vind eller forsvind

Det kunne have været overskriften for Sparkærs afgørende kamp om overlevelse i serie 2 lørdag middag mod Ørslevkloster. Men mindre kan gøre det, for overskriften passer derimod på hjemmeholdet ØK, der rykker direkte ned, hvis ikke de vinder over Sparkær. Sparkær kan dermed klare sig med uafgjort, ja endda med et nederlag på et enkelt mål, der dog ikke må være 1-0 eller 2-1, for så er ØK bedst målmæssigt, når den endelige stilling skal regnes ud.
Men først skal kampen spilles, og det er som bekendt et drama, som har været undervejs længe, da de to oprykkere ikke for alvor har formået at bide sig fast på serie 2 niveau. ØK har blot en enkelt sejr, mens Sparkær har to, og det er ikke nok til at true de øvrige hold. Sparkær har dog en overhånd ved at have vundet det første indbyrdes opgør i Sparkær med 2-1, som kan vise sig at være afgørende.
Det bliver spændende at se, hvordan de to rutinerede trænere, Kristian Kjær fra ØK og Sparkærs Poul Vistisen vil gribe kampen an. De er jo begge klar over betingelserne, så vi må vel forvente, at ”klosterdrengene” vil komme blæsende og gå efter sejren. Omvendt har Poul Vistisen til Skive folkeblad udtalt: ”Vi skal ikke ud for at spille på noget uafgjort. Jeg tror, at det er lidt for svært at køre sådan en gameplan – især også med de afbud vi har”. Det kunne tyde på, at det bliver en åben affære, som den rutinerede dommer Karsten Toft-Hansen skal styre.

Naeste kamp serie 2 vs OeK UDE

Vistisen har op til kampen kæmpet med at få stablet et slagkraftigt hold på benene på grund af både afbud og skader, men kender vi ham ret, får han samlet 14 mand, der vil kæmpe for den rød/hvide trøje. Og efter et par fine træningspas i ugens løb har han måske et par jokere i baghånden. Så – alle mand af huse og kør til Ørslevkloster lørdag kl. 12.00 og bak spillerne op!
-hp

del på de sociale medier

Facebook
Twitter