Nyheder

Vi forlænger med Per

Seniorspillerne i Sparkær IF skal også i 2024 trænes af Per Vester Sørensen fra Ulbjerg. Per kom til Sparkær fra starten af 2023 og er faldet godt til i klubben. Derfor har det ikke været svært for Sparkær IF at søge en forlængelse, og da Per havde de samme tanker, lå den lige til højrebenet.

Aftalen for 2024 blev underskrevet i går søndag, inden serie 3 spillerne drog til Viborg for at møde VFF, og de fejrede forlængelsen med en sikker 6-3 sejr. Seniorformand Daniel Brøns er godt tilfreds med, at trænersituationen for 2024 nu er afklaret.

– Per er faldet godt til her i Sparkær, og han har taget godt imod os, ligesom vi har taget godt imod ham. Det er tydeligt, at han har stor erfaring som træner, og det har han bragt med hertil. Opbakningen til træning er også fortsat stor, og det er også Pers fortjeneste, for hvis ikke folk var tilfredse, så kom de jo ikke i så stort antal, siger Daniel Brøns.

Per forlaenger
Daniel Brøns og Per Sørensen giver hinanden hånd på aftalen.

Og for Per Sørensen var valget heller ikke svært.

– Det har været et spændende første år med et forår, hvor vi godt kunne have gjort det bedre og et Fjends Cup, hvor vi nåede finalen men desværre tabte. Det skal vi nok få rettet op på her i efteråret, hvor jeg tror på, at kommer med helt frem i en meget tæt pulje. Jeg har følt mig hjemme i klubben fra første dag, og som det kører både socialt og fodboldmæssigt, så var jeg ikke i tvivl om, at det var min første prioritet at fortsætte i Sparkær, lød det fra Per Sørensen efter underskrivelsen.

del på de sociale medier

Facebook
Twitter