Nyheder

Var det vendepunktet?

IMG 3764


Turneringen vender nu efter de første 6 kampe, men var onsdagens 2-1 sejr over ØK også vendepunktet for Sparkær i serie 2? Det spørgsmål får vi måske et svar på tirsdag aften, når de rød/hvide møder Hammel på udebane.
Folk, der så den omvendte kamp i Sparkær, som endte 3-3, vil nok mene, at det var Sparkær, der tabte to point, og Hammel, der vandt et enkelt i en kamp, som Sparkær førte tre gange, men smed sejren til sidst. Det er i hvert fald et hold, som Sparkær KAN slå vurderet ud fra det første opgør. Og det er et hold, der med kun 6 point, er indenfor rækkevidde i tabellen.
Siden den første kamp mod Hammel er det raslet ind med mål hos Sparkær, men i onsdagens kamp mod Ørslevkloster blev der sat en prop i bagude, og det skyldes ikke mindst en ny opstilling med Asger Fjeldsted i midterforsvaret – en placering vi må forvente, at han beholder i Hammel. Her må han så undvære Mikkel Mackenhauer ved sin side, da han er ude med karantæne efter det røde kort mod ØK.
Fremad mangler også topscorer Kasper Møller, der er arbejdsramt på Sjælland, men kampen mod ØK viste, at også andre kan putte bolden i mål. Sparkær-spillerne viste selv i kampen mod ØK, hvad der skal til for at få point i serie 2, nemlig en helstøbt indsats af alle mand i samtlige 90 minutter. Sker det igen i Hammel, bør der komme point med hjem.
Kampen spilles kl. 18.30, og det tager kun 48 minutter at nå Hammel, så kom ud og bak spillerne op idet gode vejr!

del på de sociale medier

Facebook
Twitter