Nyheder

Turen går til Ulbjerg for alle mand

Efter onsdagens første test imod Løgstrup, er der heldigvis hurtig mulighed for at få vasket tavlen ren igen. Det er imod Ulbjerg, som rykkede flot op i efteråret til serie 3, akkurat foran vores modstander fra i onsdags, Løgstrup.. Ulbjergs 2. hold rykkede også op i serie 4 i efteråret og begge vores senior hold skal mødes med de to hold.
Kampene bliver spillet på træningsbanen i Ulbjerg lørdag d. 24/2. Serie 2 starter kl. 12:30 og serie 5 spiller lige efter kl. 14:30.

Naeste kamp Ulbjerg

Serie 2 truppen er meget anderledes end i onsdags, ude er Christian fly og Martin Jespersen og sidstnævnte er ude med en skade han pådrog sig i onsdagens træningskamp. Tilgengæld har vi 3 vigtige spillere tilbage, som er en god forstærkning.

E0F89574 AC22 431D A5B1 EDB20CF5E332
En stærk trup som byder på et herligt gensyn med Mikkel Mackenhauer, Daniel Brøns & sidste Mads Vistisen, som har haft en meget forsigtig start grundet en operation i foden her i efteråret.

Serie 5 har mere vanskeligt ved at stille hold, da der er del som måtte melde fra grundet arbejde. Store førsteholdsprofiler som Oliver Andersen og Kasper Møller når desværre ikke første kamp grundet arbejde, så de støder til ved den sene kamp for serie 5, ligeledes hjælper Jonas, Villiam og Nicolaj også i kamp 2.

4C480174 B1E8 405E B70B CBFBC2DBC25B
Et stærkt serie 5 hold som melder sig klar og kæmpe respekt til jer der træder til for at få det til at lykkedes.

Det bliver sjovt for vores træner Per vester at møde sin igen hjemby og lur mig om han ikke gerne ser drengene give kamp til stregen i Ulbjerg i begge kampe i morgen. Hvem ved, det kan være han netter i den sene kamp 🙂

del på de sociale medier

Facebook
Twitter