Nyheder

Topkamp trods to nederlag

IMG 1152

To nederlag i træk har ikke sendt Sparkær ned i tabellen i den ekstreme tætte pulje 31. Kun 6 point skiller Hersom/Bjerregrav på førstepladsen og Stoholm på sidstepladsen, og vinderen af fredagens kamp mellem Skals og Sparkær, der begge har 10 point, kan erobre førstepladsen.
Nu handler det ikke om førstepladser for Sparkær, nej det handler snarere om at komme tilbage på vindersporet efter to nederlag i træk. Skader og afbud er stadig et tema, og til fredagens kamp er der 4 mand fra en normal startopstilling væk.
Men der er også spillere tilbage efter tirsdagens nederlag til naboerne fra Mønsted, og Sparkær stiller trods alt med et hold, der bør kunne byde Skals FF op til dans.

IMG 1166
Pers udvalgte til kampen mod Skals FF

Dans er ikke det rigtige ord, for i stedet for at omfavne Skals-spillerne, skal de grønne gerne få at mærke, at de møder et hold, der tørster efter en sejr.
Skals tabte senest onsdag aften 1-2 i Bjerregrav, som efter en lidt vaklende start er kommet godt med. Skals har dermed kun haft en enkelt hviledag mod Sparkærs to, og det kan måske mærkes. Det så i hvert fald ud til, at Sparkær tirsdag aften i 2.halvleg var mærket kun to dage efter kampen i Bjerregrav søndag.
Nu må vi se. Begge hold har brug for en sejr i en pulje, hvor en sejr/et nederlag kan vende op og ned på det hele. Kampen spilles fredag aften kl. 18.15, og som altid håber spillerne på massiv opbakning fra Sparkær-tilhængerne.
Vi ses i Skals! 👋

del på de sociale medier

Facebook
Twitter