Nyheder

TAK FOR DENNE GANG KENNETH

Vores kære målmandstræner Kenneth Kjærulff, har vi haft fornøjelsen af at have i klubben siden maj 2022. Han stopper desværre i klubben når kalenderåret løber ud, pga. travlhed på arbejdet. Kenneth kom til under Poul Vistisen og fik faktisk sin ilddåb, da han debuterede i målet i et vaske ægte lokalbrag imod Mønsted d. 6/5-2022 på siwert park. Respekt for du tog chancen i kassen, trods det at det var mange år siden du sidst har haft handskerne på i en betydningsfuld kamp.

A2AF6E33 ED4A 4366 B507 DFF54AB2442F
Kenneth debuterede for Sparkær d. 6/5-2022 på Siwert park. Her står han i midten inden lokalderby.

Kenneth havde varslet inden kampen mod Mønsted, at kroppen måske ikke kunne holde til at spille fodboldkampe længere og det viste sig da også at være tilfældet. Derefter tog han en skøn beslutning i sammenråd med Poul, om at blive målmandstræner i klubben og han har da også sat et dybt postivt aftryk i klubben der fylder 100 næste år. Han var klar over problematikken omkring målmands posten i klubben og vidste at vi havde en ung gut i Magnus, som måske kunne have lyst til at tage handskerne på, men manglede det sidste skub. I dag “1,5 år efter” har har Kenneth udviklet Magnus ekstremt, og den unge målmand er blevet en af de bærende kræfter på vores serie 5 hold og melder sig klar til kamp hver eneste gang, og er næsten altid en af banens bedste.

66103D33 AD09 4BD6 A976 B82571A71066
Her træner Kenneth en af utallige gange med Magnus Johansen og har fået bygget en virkelig dygtig målmand op i den unge knægt.

Her efter sommerferien har Kenneth haft hele to målmænd til træning, da unge Jonas Drensborg også er kommet til fra naboklubben. Sidstnævnte har da også kun ros til den seriøse og fede træning som Kenneth laver med ham og Magnus og han har allerede lært utrolig meget af Kenneth, som han har brugt i kampene der har været med til at sikre os den historiske oprykning forrige weekend. Jonas ved at der er mange klubber og målmænd der vil misunde det som Kenneth har lært dem og det var det hele værd at tage skiftet.

63A99929 2C93 4773 8BDD A274B853F1CF
Kenneth under en af aftenens træninger og får en sludder med træner Per Vester Sørensen.

Undertegnede “pressechefen” har også kun stor ros til Kenneth og jeg har beundret hans indsats meget de gange jeg har været forbi træningen, når han har været der. Sikke en motivator og sikke en omgang klasse træning han ligger for dagen. Kenneth er en kanon fyr og det har været en fornøjelse at lære dig at kende. Der er ingen tvivl om at jeg vil komme til at savne ham nede på grønsværen, men jeg ved at han stadig vil følge klubben og komme og hilse på hvis tiden er der til det.

Til slut skal der lyde en STORT TAK til dig Kenneth for din utrættelige store indsats klubben. Du er en kanon fyr og du er altid velkommen i Sparkær IF. De unge har dit nr. og du har sagt de er velkommen til at få råd og fif af dig til enhver tid.

DE50C7BE 35F2 4D12 BBFC 7C1818D01469 1
Tak for denne gang Kenneth!

Vi leder allerede nu, efter Kenneths afløser og har da også i tankerne om at få en aftale på plads med en ny til næste år. Lyder det som noget for dig og kunne du tænke dig at blive en del af en unik klub, med det sociale sammeværd i højsædet, så tøv ikke og kontakt os allerede i dag. Vi har 2 unge målmand i truppen på blot 18 år og de er sultne for at lære mere.

Kontakt os allerede i dag hvis det er noget for dig på tlf. 28155705

-Jacob Mackenhauer

del på de sociale medier

Facebook
Twitter