Nyheder

Stærk serie 5 sejr

IMG 8652 kopier
Flot sejr af drengene i Højslev

sStærk åbning af serie 5 og 5-1 sejr Holdleder Kristian Lavrsen havde i ugens løb store problemer med at samle et hold til lørdagens kamp ude mod Højslev St. Det endte med, at Frederik Andersen, Anders Holm og Kasper Møller fra serie 3 tilbød at hjælpe, så det endte med 13 spillere på en glohed Højslev Stadion kl. 13.00. Kampen bar da også præg af varmen, men her var Sparkær de klogeste til ikke at løbe for meget, men i stedet spille bolden godt rundt. Nu var der godt nok tre spillere fra fredag aftens kamp på serie 3, men de var nu ikke kampafgørende – jo Møller scorede to gange, mens han var på banen, og Frederik Andersen var også god og scorede i de 25 min., han fik på banen. Men Anders Holm, der spillede kampen som frontangriber! Jo, han var faktisk også kampafgørende, for havde han scoret på de chancer, han fik, var det endt med 10-1. Og det var ikke bare chancer – det var MEGA STORE chancer, der på forunderlig vis blev brændt. Nå, men det var der råd til på en dag, hvor alle fire Holm-brødre spillede sammen, de tre andre med stabile indsatser. Rasmus Højgaard åbnede scoringerne i det 9. minut, da han med et flot skud sendte Frederik Andersens oplæg i mål – første seniormål sådan! Frederik Andersen gjorde det selv til 2-0 efter et kvarter, inden Kasper Møller sørgede for 3-0 ved pausen. Frederik Suchsdorff øgede til 4-0 i det 56. min., Højslev fik reduceret i det 67. minut, inden Kasper Møller lukkede til 5-1 i det sidste minut. Kampen vil blive husket for målmandsdebut til Kristian Lavrsen med et par flotte redninger og Anders Holms totale mangel på at omsætte åbne chancer i mål😝

369BCD11 EA70 4354 8ACD F737B5E221A0
Holm ligger og ærger sig over endnu en brændt kæmpechance, mens højslev målmand griner lidt over hans store afbrændere