Nyheder

Sparkærs reserver slog til i Bruunshåb

Det var med lidt bange anelser, at man tog til det østlige Viborg lørdag eftermiddag for at overvære kampen mellem B/T og Sparkær. Kasper Møller, Oliver Andersen, Daniel Brøns, Anders Holm og Kasper Henriksen er navne, der normalt optræder i Sparkærs startopstilling, men ingen af dem var til rådighed i dagens kamp. Afløserne viste dog, at bredden i truppen er i orden, og med en klar 5-2 sejr fik spillerne vasket den grønne VFF-plet fra sidste rundes 3-3 kamp væk.

Ikke mindst Michael Hansen var i øjnefaldende og “brændte nærmest banen af” med sit hurtige antrit og 2 mål, men også de øvrige erstatninger viste godt spil og god moral i en kamp, hvor der især efter pausen blev skiftet meget ud på grund af den trykkende varme. F. eks. spillede William Daa en flot 1. halvleg, og nytilkomne Christian Fly Jespersen på 17 år kom ind efter pausen og viste, at der er fremtid i ham.

IMG 0914
Michael Hansen var her og der og alle vegne og spillede vel nok sin bedste kamp i Sparkær-trøjen. Bagved Noah Hvass, der desværre endte med at udgå med en skade til sidst.

Sparkær fik en perfekt start og kom foran 1-0 på et drømmehug fra 20-25 meter af Frederik Andersen, der sendte bolden ind i det ene målhjørne. Det gav ro på spillet, og Sparkær havde styr på kampen. I det 26. min. måtte Jonas Drensborg dog hive en feberredning frem efter et hovedstød, men så scorede Sparkær to gange i det 33. og 34. minut. Først ved Mads Daa Vistisen på straffespark begået mod Noah Hvass Gjørup, og minuttet efter sendte Martin Jespersen Michael Hansen afsted mod målet, og han svigtede ikke.

3-0 og så gik tankerne jo lidt tilbage til sidste lørdag, og minsandten om ikke B/T blot et par minutter senere fik reduceret til 3-1 efter et hjørnespark, hvor bolden ikke blev clearet. Det gav hjemmeholdet mod på tanden, og de fik mere spil, men stillingen holdt til pausen.

2. halvleg havde Sparkær generelt godt styr på, selvom B/T nok havde bolden meget. De havde dog meget svært ved for alvor at blive farlige mod et godt organiseret Sparkær-forsvar. Det blev mest til indlæg, som enten forsvaret eller Jonas Drensborg tog sig af. I det 57. minut løb Michael Hansen så endnu engang fra B/T-forsvaret og øgede til 4-1, og i det 65. min. ramte han indersiden af stolpen. I det 71. minut fik B/T reduceret på et straffespark, men senere var Michael Hansen igen på færde og var tæt på at score.

IMG 0915
Nicolaj Broch Andersen havde anførerbindet på i dag og gik forrest i de kampe, der skulle tages på midtbanen.

B/T fik en god mulighed for endnu en reducering, da bolden ramte indersiden af stolpen, men Drensborg var hurtig over den og fik sparket væk. I det 89. minut blev det så 5-2, da Mads Daa Vistisen i to omgange omsatte det straffespark, der blev begået mod Michael Hansen. En underholden kamp med chancer i begge ender, men langt fleste til Sparkær. Nu er der så et par dages pause, inden der er lokalbrag mod Stoholm tirsdag på Sparkær Stadion. Spændende at se, hvad Per Sørensen finder frem til startopstillingen. Der var flere, der bød sig til i dag.