Nyheder

Sparkær smed 3-0 føring

Det var som dag og nat for Sparkær i lørdagens hjemmekamp mod Viborg FF. 1. halvleg var blændende, men 2. halvleg var rædsom at se på.

Gæsterne fra VFF kom godt fra start uden for alvor at blive farlige, og da Michael Hansen efter 7 min. bragte Sparkær foran efter forarbejde af Oliver Andersen, gik gassen af de grønne. De havde dog et par nærgående forsøg, men her var Sparkærs debuterende målmand Jonas Drensborg på sin plads.

IMG 5982 kopier
Kasper Henriksen løber fra Viborg-forsvaret og scorer til 2-0.

Efter 14. minutter fik Kasper Henriksen en friløber efter et udspark af Jonas Drensborg, som han i to forsøg omsatte i mål til 2-0, og allerede 3 min. senere gjorde Mads Daa Vistisen det til 3-0 fra kanten af feltet. Sparkær sad fuldstændig på kampen og havde flere store muligheder for helt at lukke den ned.

I stedet lukkede de gæsterne ind i kampen efter pausen. Det så ud som om, at spillerne troede, at den kamp var afgjort, men det var den så ikke. I det 54. min. reducerede VFF på et godt skud fra kanten af feltet, og i samme sekund blev kampen afbrudt, da en VFF-er var uheldig at komme til skade med skulder/kraveben. Han lå inde på banen i store smerter og kunne ikke flyttes, indtil en ambulance kom. Derfor var kampen afbrudt i 30-35 min., inden de to trænere enedes om at genoptage kampen på træningsbanen med opstilling af kegler, da linjerne ikke var helt tydelige.

IMG 0813
VFF’s bedste spiller Abdala Ahmed havde Sparkær svært ved at styre, og han scorede et godt mål til 3-1, der satte gang i de grønblusede. Tv. Anders Holm.

Den pause kom gæsterne bedst ud af mod et Sparkær-hold, der ind imellem virkede kaotisk. I det 82. minut begik Patrick Nielsen et frispark til et gult kort udenfor feltet, og på det reducerede VFF til 3-2. De sidste minutter blev panikagtige i Sparkær-forsvaret, og det endte med en udligning i de absolut sidste sekunder, da der opstod klumpspil efter et hjørnespark. Kampen sluttede med et gult kort til Asger Fjeldsted.

Respekt for et par taktiske ændringer hos VFF, der gjorde, at de fik Sparkær ud af kurs, men det burde ikke være i en sådan grad, som det skete i den sidste halve time. Der var chancer nok til at lukke den kamp ved både 3-0, 3-1 og 3-2, men det skete bare ikke. Op på hesten igen, som det hedder i fodboldsproget, men der må være noget at snakke om inden næste kamp ude mod Bruunshaåb/Tapdrup på lørdag kl. 14.00.

IMG 6076 kopier
Trods 3 mål til gæsterne, så var det debuterende målmandJonas Drensborg, som høstede de fleste stemmer efter kampen.