Nyheder

Sparkær smadrer naboerne fra Stoholm og er i FjendsCup semifinalen!

Vi vinder sikkert 6-0 over Stoholm, i en kamp hvor vi var dominerende fra start til slut!

Inden dagens lokalbrag mod Stoholm, havde værterne fra Sparkær en grim statistik imod vores naboer. Det er mange år siden det er lykkedes at vinde over rivalerne og især i FjendsCup sammenhæng. Men idag blev dagen hvor alt gik op i en højere enhed og vi sad på kampen fra start til slut. Vores anfører Oliver startede målorgiet med en scoring blot efter 10 minutter på en ripost på et flot langskud som Daniel sendte afsted og derfra havde Sparkær blod på tanden.

IMG 7434 kopier
Daniels helflugter som rammer stolpen og som Oliver hurtigt eksekverede til en scoring!

Efter 18 minutter ramte Møller stolpen og lidt efter serverede Oliver en tværaflevering på tværs af feltet som Kasper Møller bare skulle sparke i et tomt Stoholm mål. Kort efter fumlede Stoholms målmand en tilbagelægning som Oliver opsnappede hurtigt og så stod der 3-0.

IMG 7446 kopier
2 glade målscorer som her omfavner hinanden! Oliver (tv) og Møller (th)

Så gik gassen lidt af ballonen i resten af 1 halvleg. Efter 22 minutter Daniel fik et korrekt gult kort og Mikkel et mere tvivlsomt på næsten samme tid og så troede man nok at Stoholm kunne udnytte 2 mand i overtal men det var bestemt ikke tilfældet. 2 halvleg skred frem og det var stadig værterne der havde det spilmæssige overtag og Daniel headede et indlæg i kassen og så stod der 4-0. Kort efter fik Møller en friløber som han sparkede udsvirreligt sikkert i kassen til 5-0. Til slut kunne Oliver se en aflevering stryge i kassen fra en Stoholm fod og så stod der altså 6-0 og det blev også slut resultatet.

IMG 7490 kopier
Vores nye stjerne keeper Steffen havde ikke meget at se til idag men han viste sikkerhed i de få indgreb han havde, når det var nødvendigt. Steffen viste at han er god med begge fødder og havde virkelig god lyd på nede bagfra, som vi i den grad har hungret efter!
IMG 7383 kopier
Dejligt at have Poul tilbage efter en uges ferie sydpå! Og sikke da en kamp at komme hjem til.

Næste opgave til FjendsCup er på tirsdag mod NUGF Viborg som også er gået ubesejret igennem pulje 2 og selvom vi begge hold er sikret semifinalen så er der alt at spille om!

Jacob Mackenhauer Drensborg

IMG 7552 kopier
Vi skal især holde øje med den unge Andreas Højgaard som i den grad er deres styrmand inde på midtbanen. (tv)

D20B36C0 89F7 48F5 A2C2 427FD37C2034
Et lille overblik over dagen målscorere.

del på de sociale medier

Facebook
Twitter