Nyheder

Sparkær “døde” med støvlerne på

Inden dagens kamp kunne man godt frygte hvordan det ville gå for Sparkær mandskabet, for der var en god håndfuld afbud til kampen mod et ekstremt formstærkt serie 1 mandskab fra Aulum, som i den grad har haft nogle stærke præstationer i deres PreSeason indtil videre, hvor man bla. har spillet lige op mod jyllandsserie hold og ikke tabt til højere rangerende hold.

Men Sparkær kom ellers frisk ud til kampen, blot efter et par minutter sparker Møller den på stolpen, dog fra en spids vinkel og så kunne kampen godt have set anderledes ud.

9DB827EB 95C9 4167 842A 2AF2216AF872
Møller startede som lyn og torden og havde et skud på træværket efter få minutter

Men som kampen skred frem, blev det mere og mere Aulum på bolden, og det var såmænd også forventet allerede i Pers oplæg inden kampen. Sparkær skulle stå godt kompakt i forsvaret hvis man vil have noget med hjem fra denne kamp, for Aulum var gode boldspillere og lod sjældent Sparkær komme på bolden. Efter 22 min går det da også stærkt og Aulum sætter et godt angreb i gang og Sparkær når slet ikke at følge med og så står der altså 1-0 til værterne. Inden da havde målmand Bjarne Have haft flere rigtig gode indgreb, og kommet først på mange bolde og stikninger fra hjemmeholdet. Som halvlegen skred frem blev Sparkær sjældne gæster på gæsternes banehalvdel og efter 38 min sætter Aulum en flot omstilling i gang på venstrekanten og Sparkær håber de kan vinke den offside og står stille, og det skal man ikke mod så gode boldspillere og det havde linjedommerne styr på og smækker en indlæg ind og sparker den sikker ind fladt i målet bag en chanceløs Have og så står der fortjent 2-0. Sparkær går til halvleg og er bagud 2-0. Men Sparkær kunne faktisk være ok tilfredse. En ekstremt stærkt spillende Mikkel Mackenhauer gjorde det næsten som banens bedste i dag og var bare suveræn nede i forsvaret og kom imellem så meget, der kunne blive farligt.

715B9F15 3A79 4083 80EE 5ED07383FB96
Mikkel Mackenhauer var en af banens bedste og vandt rigtig mange dueller

Efter 49 min gør Aulum det til 3-0 på et fladt indlæg som de sparker resolut ind til stor frustration for Sparkær holdet. Blot 3 min. Senere bliver det til 4-0 på et skud fra distancen som går forbi Have inde i målet og så kunne man godt frygte hvor stort et nederlag vores drenge ville få, for trætheden var ved at melde sig. Men Sparkær stod flot imod og Aulum havde faktisk ikke optræk til så meget mere, for forsvaret med Holm og Mikkel fik lukket godt af.
Sparkær havde flere nye ansigter med i dag og en af dem var syriske Omar Omar, som i den grad ikke har lagt skjul på at han er kommet til Sparkær for at være med på førsteholdet og han fik spillet sig fint ind i kampen som den skred frem og leverede en udemærket indsats på kanten, trods svære betingelser. Sparkær var stadig sjældne gæster på værternes banehalvdel og vejret blev da også lidt barsk da det begyndte at sne og blæse meget.

C1A53CFD F3A7 4AEE A31A B6B20AE814F8
Debutanten Omar Omar, som gerne så dommeren afblæse kampen da sneen ankom

Angrebet fik desværre ikke meget ud af det i dag men sådan er det, men det er nok heller ikke dette hold man skal sammenligne sig med på en dag med mange afbud også. De sidste 10 min af kampen kommer rutine virkelig på banen i form af træner Per Vester og Bo Pedersen som gjorde det godt.

Efter kampen var Per Sørensen da også tilfreds med meget af det, han så:

• Vi har desværre en hel del afbud, og deres sejr er fuld fortjent. Men alt i alt er jeg godt tilfreds, for vi spiller til tider godt med. Aulum har et ungt hold, og deres løbemønstre gjorde ondt.
D020E453 775B 4F6C B249 597EE71E78F1
Ren rutine på banen, øverst Per Vester og nederst Bo pedersen som trak støvlerne på pga. de mange afbud