Nyheder

“Sæsonens sværeste kamp”

IMG 2988

Ikke at Skals FF måske er den sværeste modstander i puljen, men det faktum, at træner Per Vester Sørensen har måttet grave endog meget dybt for at stille et nogenlunde slagkraftigt hold gør, at Skals i onsdagens kamp må tilskrives favoritværdigheden.
Ikke færre end 6 spillere fra en normal startopstilling er væk på grund af ferie, afbud, arbejde og skader. Det vil selvsagt kunne mærkes, men vi har før sagt, at der er stor bredde i truppen. Det skal så vise sig i Skals, om det er fakta eller noget, vi tror. Start 11-eren bør kunne byde de grønne op til dans, og med en koncentreret indsats kan det ikke udelukkes, at der kan hentes point i udekampen.

IMG 3056
Pers udvalgte til kampen mod Skals FF

Men så skal der altså andre boller på suppen end i lørdagens hjemmekamp mod Tjele Vest Sport, for som træner Per Sørensen sagde efter kampen: ”Der manglede desværre både fight, og spillet flød slet ikke.” Men vi ved, at holdet både kan fighte og spille, så det handler bare om at finde disse dyder frem igen. Der skal kæmpes for den rød/hvide trøje, hvis der skal point med hjem!
Modstanderne fra Skals kender vi efterhånden meget godt efter flere tætte kampe de senere sæsoner og i Fjends Cup. Hvis de da ikke fuldstændig ændrer taktik, kan de ikke overraske, og i deres hidtidige kampe har de med en koncentreret forsvarsindsats stort set holdt modstanderne fra at score. Kun 5 mål har de lukket ind i 8 kampe, men til gengæld er de så kun noteret for 7 mål i den anden ende, heraf det ene et selvmål i kampen mod Mønsted.
Det kan tyde på et taktisk opgør, hvor de to hold måske ikke for alvor lukker for godteposen. Per Sørensen har da også denne kommentar til kampen: ”Det er et hold, som laver få mål, men til gengæld har de det stærkeste forsvar i rækken. Vi må se, om vi ikke kan få lukket af og så få scoret på de chancer, vi får denne gang.”
-hp

del på de sociale medier

Facebook
Twitter