Nyheder

Så går det løs

IMG 0774 1
Ses vi på Sparkær stadion?

Blot en uge efter den store finale mod Mønsted, står første kamp i turneringen for døren. Der venter en lidt ukendt modstander i det nyoprykkede hold fra Viborg FF og det forlyder til at de har fået en fin tilgang fra B67 af. Sparkærs hold ser stærkt ud og hvis de kan fortsætte de gode takter fra FjendsCup, så burde vi også være favorit til lørdagens kamp. Per Vester er også optimistisk inden kampen og kan glæde sig over en hel håndfuld nye ansigter til ugens træninger, deriblandt unge Jonas Drensborg, som har stået et formidabelt FjendsCup for naboerne fra Mønsted inde i målet og har i den grad stor andel i Mønsteds titel. Jonas går da også direkte ind i startopstillingen i lørdagens kamp og det giver automatisk plads til Oliver ude på banen igen.
Unge Noah Hvass, som desværre måtte udgå i finalen, er heldigvis klar igen og det kan blive en af nøglerne til succes med hans hurtige fart og evne til at putte dem ind nu.

IMG 4736 kopier
Jonas ved dette års FjendsCup.
Per udtaler “Jonas er en dygtig og ung målmand, som har trænet godt i ugens løb og stået et fantastisk fjendscup for naboerne. Vi er utrolig glade for at han vil spille for os”

Truppen er stærk trods afbud fra bl.a. Møller og Mackenhauer. Vi har været et af det bedst spillende hold ved dette års fjendscup, så er der fuld selvtillid på alle mænd inden kampen. Der har været næsten 50 stk. til træning i ugens løb, så det tegner godt siger Per Vester.

IMG 0770
Pers udvalgte

-JMD

del på de sociale medier

Facebook
Twitter