Nyheder

Prisuddeling 2023

7AE08115 56B7 4180 8A76 98F2772E3597

I lørdags havde vi afslutningsfest med over 30 tilmeldte. Der var massere hygge med fadøl, spisning, prisuddeling, filmpremiere og til sidst croquis tegning. Det to sidste ting vækkede stor anerkendelse og stemning blandt de mange deltagende spillere.

Så skal vi prisuddelingen.

Vi starter med serie 5

Fiduspokalen

IMG 2096
Flest stemmer på serie 5, Christian Fly

Selvom Fly kun har spillet efteråret i Sparkær IF, så har han virkelig fået sat et flot aftryk i klubben allerede. Han var desværre ikke med til festen i lørdags, men han vandt fiduspokalen på serie 5. Træner Per udtaler da også følgende “fly er skide dygtig og samtidig er han kun 16. Der kommer mange kampe til ham i foråret og hvis han er klar, så er han også klar til serie 2”.
Fly fik 151 stemmer her i efteråret .

Årets spiller på serie 5

IMG 2062
Årets spiller på serie 5 – målmand Magnus Johansen.

Magnus har leveret en flot indsats hele året, også selvom det var et svært forår i serie 4, så har han alligevel stillet op til hver eneste kamp og blevet endnu bedre gang for gang. Magnus har udviklet sig ekstremt på de 2 år han har spillet på senior niveau. Han var meget rørt over at få prisen og kastede da også stor ros ud til hans tidligere målmandstræner Kenneth. Fuld fortjent Magnus.

Så til Serie 3.

Fiduspokalen

E85DCCE0 469E 4B7D 9DB3 739865E55360
Stemmeslugeren på serie 3 blev Mads Vistisen med 266 stk.

En utrolig flot sæson af den unge, men samtidig også en af de mest erfarne på vores førstehold. Mads leverer altid varen når han trækker den bolchestribede trøje henover hovedet og igennem hele 2023, har han endnu engang leveret på ekstremt højt niveau. Mads har spillet mange forskellige positioner på banen igennem sæsonen og det vidner om en alsidig og dygtig fodbold spiller, som vi er utrolig glade for at have i klubben! Som træner er det også rart at have en stabil spiller som Mads på holdet og Coach udtaler da også disse ord “Mads er en leder og får fortjent fiduspokalen. Han gør det nemt for mig, for han kan jo spille lige meget hvor jeg smider ham hen på banen”.

266 stemmer har Mads fået i 2023! Respekt

Årets spiller på serie 3.

IMG 2061
Årets spiller blev fortjent Frederik De Bruynefor andet år i træk.

Årets spiller for serie 3 blev for andet år i træk manden med de mange navne – Frede, Svend, de Bruyne, Frederik – nemlig Frederik Andersen. Han har ladet fødderne tale og har bare leveret en tophøjt niveau på førsteholdet endnu et år i træk. Så har han også spillet alle 14 kampe i efteråret og det er da også et ekstra plus i trænerens bog. Ellers er han bare en skide god fodboldspiller og en god holdkammerat.

Se interviews med årets spillere her.

Årets mål

IMG 2060
Kasper har spillet et rigtig flot år i Sparkær trøjen og vist sig at være en ægte fighter.

Kasper “speedy” Henriksen løb med prisen “årets mål” og det blev scoret imod hans gamle klub Mønsted, i den afgørende kamp hvor oprykningen blev en realitet. Kasper har iøvrigt leveret en flot sæson og knokler og leverer altid en dedikeret indsats på grønsværen.

Møller fik også en flaske

IMG 2663 kopier
Møller scorede sammen med Speedy også et af årets flotteste mål. Dog kunne Veo ikke helt følge med .

Gaver til trænere og holdledere

IMG 2076
Trænere og holdledere fik også en flot kurv for den store indsats i 2023. Daniel Brøns (tv), Per Vester, Jacob Bødker, Marc Lundgaard & Kristian Lavrsen

Five a side vindere

vanen tro er der om dagen five a side turnering og der bliver gået til stålet.

IMG 2100
Dagens vindere af five a side, Mads V, Frederik Andersen, Kasper Henriksen, Kasper Møller, Jes Ronge & Kim Fenneberg.

Nicolaj & Jacob havde premiere på den nye film “vejen til serie 2”

IMG 2064
Filmen “vejen til serie 2”, havde premiere under festen på storskærm og høstede heldigvis stor anerkendelse hos spillerne, og det var fedt.
Her er den omtalte film

-Tak for en god fest.
Jacob Mackenhauer

del på de sociale medier

Facebook
Twitter