Nyheder

Per Vester Sørensen er ny træner i Sparkær IF

Efter 7½ år som træner i Sparkær IF har Poul Vistisen ønsket at tage en pause. Det meddelte han allerede før sommerferien, og siden da er der undersøgt nogle muligheder. Det kastede ikke noget af sig, og i stedet gik Sparkær IF offentligt ud og søgte en ny træner.

Det gav respons fra godt en håndfuld interesserede og efter research og et par samtaler er Poul Vistisens afløser nu fundet. Det bliver 48-årige Per Vester Sørensen fra Ulbjerg, der har en lang trænerkarriere, men også en stor ballast som spiller bag sig.

Per Vester Soerensen aftale

Tilbage i starten af 00-erne spillede han DS-fodbold i VFF, men som 28-årig begyndte han trænergerningen, der har bragt ham til mange klubber, blandt andet VFF, Ulbjerg, Borup, KVIK, og de seneste 2 år har han trænet Rosendal IK, som han her i efteråret bragte i serie 2.

Nu skal han for første gang over dæmningen (Virksund) som træner, og det glæder han sig til:

– Jeg har lyst til at prøve noget nyt, og da jeg så opslaget fra Sparkær, var det et godt bud for mig. Jeg har læst meget om Fjends Cup og fulgt med i, hvad der sker i Sparkær, og så har gode venner fortalt mig, at det da var noget for mig. Efter vores samtaler har jeg fået et godt indtryk af klubben, og jeg ser frem til at kunne bidrage med noget nyt fra min ballast som både spiller og træner. Jeg er et meget socialt menneske og tror på, at vi skal have det godt sammen hele truppen, men når vi går på banen, så går jeg efter at vinde, lyder fra Per Vester Sørensen.

Hør Pers første ord som sparkær træner

Formand for Sparkær IF’s seniorudvalg Daniel Toftgaard Brøns er glad for aftalen:

-Jeg er sikker på, at vi har fundet den rette mand til vores trup. Han har erfaring og den rette alder, og så er han god til det sociale, som vi vægter højt her i klubben. Og med hans erfaring som både spiller og træner har Per lige de kvalifikationer, som vi kan bruge.

-hp

del på de sociale medier

Facebook
Twitter