Nyheder

Per skal ryste posen

IMG 0836

De bolchestribede drenge skal lørdag forsøge at vaske sidste weekends dumme pointtab væk, imod endnu en stærk oprykker fra Viborg, nemlig Bruunshåb/Tapdrup. Dog er panderynkerne er ikke blevet mindre, siden sidste weekend for Per Sørensen. Kasper Henriksen er ukampdygtig de næste 3 kampe grundet ferie, Anders Holm måtte også melde fra til weekendens kamp, grundet han har fået rykket to visdomstænder ud. Møller er også stadig ukampdygtig og er skidt gående, Patrick Nielsen også tvivlsom og sidst er der også afbud fra anfører Oliver Andersen & Daniel Brøns.

IMG 0846
Truppen indtil videre. Der kan sagtens forekomme ændringer

Så nu skal Per ryste posen godt grundigt men det giver plads til unge kræfter, med bl.a. Villiam Daa og en helt ny mand fra Viborg, Christian Fly, som har knoklet på, de sidste par ugers træninger og har gjort sig fuld fortjent til en plads på førsteholdet allerede. Der har været næsten 50 styks fordelt over ugens par træninger, så det bare kanon.

IMG 0786
Christian Fly Jespersen, dik debut for serie 5 sidste weekend og var iøjenfaldende og får fortjent chancen på førsteholdet. Fly har fortid i nugf og vfff

Heldigvis er vores forsvarskrumtap, Mikkel Mackenhauer tilbage efter fravær fra sidste weekend.

B/T bliver en svær modstander, som overraskede med at slå Skals i egen hule sidste weekend, så det bliver på ingen måde en let opgave, Per og hans mandskab skal prøve kræfter med på lørdag. det er et ungt hold der skal afsted og mange som normalt ikke er i start 11 vil få chancen fra start, så det er med at gribe chancen nu.

Vi håber på massiv opbakning på lægterne, for det har drengene i den grad brug for.

del på de sociale medier

Facebook
Twitter