Nyheder

Pas på et såret dyr

2D3B2AC4 7E0A 44F0 8412 C49D1975148C
Alle mand til efterårets muligvis, sidste kamp på stadion

Den betegnelse kan vi med rette give Ørslevkloster IF, der til de flestes overraskelse har tabt de seneste fire spillede kampe, senest 1-6 hjemme til Hersom/Bjerregrav. Efter dette nederlag kom træner Erik Nygaard med denne udtalelse til Skive Folkeblad:
” -Vi er ikke stolte af det, og vi må erkende, at vi har ryggen mod muren. Hvis ikke, vi strammer op, så kan vi let ende i fedtefadet, siger træner Erik Nygaard, der så vanvittige fejl.

  • Hvis de får seks mål, så forærer vi de fem væk. Det er nogle voldsomme personlige fejl, vi disker op med, og selv om jeg synes, at vi spiller for spiller bør have niveau til Serie 3, så tyder de seneste præstationer ikke på det. Det ER vanvittige fejl, slår han fast.”

Hvis han skal have noget med fra Sparkær på lørdag, skal han have styr på disse vanvittige fejl, for ellers går det galt for ØK-erne. Sparkær jagter stadig muligheden for en opspilsplads, selv om det ikke er i egne fødder, så Nygaard og co. skal ikke forvente at få noget foræret på lørdag.

Poul Vistisen stiller vel med efterårets stærkeste trup, selvom målmand Steffen Berg fortsat er med som markspiller. Her viste han da også format med et flot mål mod Højslev St. i 7-2 sejren forleden. Og da Bjarne Have tager tjansen som målmand i de to sidste kampe, giver det igen plads til Anders Holm i midterforsvaret.

Endelig har Vistisen denne gang en kanin i hatten, da der er comeback til Asger Fjeldsted, der stort set har været ude med en skade siden Fjends Cup. Han har trænet godt med og meldt sig klar, så der er lagt op til en alt eller intet kamp, som bliver årets sidste på Sparkær Stadion.

86E8F93F 1E14 4EEA 89DD BB69DECAE247
Truppen er klar!

-Hp

del på de sociale medier

Facebook
Twitter