Nyheder

Ny træner – nye tider!

5DE849DE 5B69 4EE9 8175 DE601E2DE049
alle mand på stadion

Og dog – meget er stadig ved det gamle, når vi ser Per Vester Sørensens trup til årets første træningskamp for serie 3 tirsdag aften kl. 19.00 hjemme mod Løgstrup.
Alle fra 2022 er klar til en ny omgang i den stribede trøje, og tilmed er der dukket et par nye spillere op. Meget uventet og overraskende mødte Kasper Henriksen fra Mønsted op til træningsstarten, og han indgår naturligt i truppen til tirsdagens kamp. Ellers er det lutter kendte ansigter, der får chancen for at vise sig frem, bortset fra Mikkel Mackenhauer og Noah Hvass Gjørup, der ikke er hjemme på grund af arbejde og skole.
Og alligevel – målmandsposten er stadig lidt af en udfordring. Aldrende Bjarne Have og Kristen Rind har stadig handskerne og støvlerne på, men Per Sørensen har til kampen mod Løgstrup valgt at prøve unge Magnus Johansen og så den nyopfundne målmand Jacob Bødker Sørensen, der er vendt tilbage efter en langvarig knæskade. De får hver en halvleg i kampen.

26A448DE 67EA 43E2 BFD9 08A6CDBC6BA1
Pers udvalgte

Kampen mod Løgstrup er den første af 5 træningskampe, og Per Sørensen har hidtil haft masser af folk til træning, som han lige skal have tid til at kende. Det kan han jo så passende bruge træningskampene til, hvor resultaterne ikke har den store betydning. Og som han selv siger:
” Der er rigtig mange, der byder ind med træning, masser af fight og gode fodboldegenskaber, som jeg sætter stor pris på. Derfor er det selvfølgelig også svært at sætte et hold på nuværende tidspunkt, da jeg ikke rigtig har lært alle at kende endnu. Men som sagt så kommer der mange kampe, hvor flere får chancen for at vise sig frem, inden det for alvor går løs.”

-Hp


del på de sociale medier

Facebook
Twitter