Nyheder

Nu vender turnering!

Efter de første 7 kampe ligger Sparkær på førstepladsen med 14 point, og bortset fra nederlaget mod Eastside Viborg er det iflg. træner Poul Vistisen et godkendt udbytte. Nu vender turneringen, og resultaterne af de to første kampe mod Skals FF på lørdag og Hersom/Bjerregrav den 24. september vil give et godt billede af, hvor Sparkær ender i tabellen.

456A8C6E 25AE 49E6 A8A9 1F10CF0C255C
Kom og bak drengene op til sejr!

Holdet er nu i den situation, at spillerne selv kan afgøre, om det skal hedde serie 2 eller serie 3 til foråret. Efter lidt sløjt fremmøde til træning, var der 21 mand på plads tirsdag, så det bør være en trup, der er fit for fight, som Poul Vistisen sender på banen mod de grønne fra Skals FF. Det bliver også nødvendigt, hvis der skal 3 point på kontoen, men vi så i den omvendte kamp, hvordan det skal løses.
Ret beset havde Skals i den kamp to reelle chancer – et skud på stolpen i første halvleg og målet i anden halvleg. Resten var høje bolde, som Sparkær-forsvaret ikke havde det store besvær med at afvise. Og netop et stærkt forsvar skal igen være den base, der kan give den tredje sejr på stribe.
Afbud og skader er et overstået kapitel, og Sparkær kan lørdag stille i stærkeste opstilling, dog er Asger Fjeldsted stadig ude. Det har han været det meste af efteråret, men han træner med igen og går forsigtig til værks. Måske ser vi ham senere i efteråret, eller først til foråret. Han tager ingen chancer denne gang.

F2B17A94 DBFF 4A0F 8B7F EA029AF92812
Pouls udvalgte til kampen med Fjendscup mestrene

Men holdet bør være stærkt nok til at hente 3 point i en kamp, der får en for spillerne special optakt, da afdøde Peter Dalum Hansen bliver mindet med 1 minuts stilhed før kampen.

-Hp

del på de sociale medier

Facebook
Twitter