Nyheder

Next stop – lokalbrag i Stoholm

Naeste kamp Serie 3 vs STOHOLM uDE

Stoholm står i Rallyens tegn i weekenden, så der bliver drøn på i Stoholm og omegn. Det bliver der sikkert også på Karlsen Arena, som fodboldbanen i Stoholm hedder, men drønet skal gerne komme fra gæsterne fra Sparkær. Krudtet blev i hvert fald ikke brugt i sidste lørdags kamp mod B/T, der skuffende endte 2-2.
Nu handler det så om naboerne fra Stoholm, som kæmper en brav kamp i den nederste del af tabellen, og for dem bliver de resterende kampe et spørgsmål om liv eller dø i kampen om at undgå nedrykning. Stoholm-træner Kian Lykke skriver da også således på facebooksiden Stoholm Fodbold:

” Altså møder vi et absolut tophold, og der er ingen tvivl om Sparkærs vision om oprykning, men vi er sikre på, at drengene vil gøre alt de kan for at komme over stregen, og sørge for at vi næste år igen skal spille serie 3.”
Et hold, der kæmper for at undgå nedrykning, er en svær modstander, og Sparkær-spillerne kan bare tænke tilbage på den omvendte kamp, hvor Sparkær første fik hevet en smal 3-2 sejr hjem i tillægstiden. Og igen tænke tilbage på kampen mod B/T, der også kæmper i den ende af tabellen.
Hvis visionen er oprykning – som Stoholm-træneren mener – så starter det i Stoholm, og selv om puljen er meget tæt i både top og bund, så tæller det sandsynligvis kun med en sejr. Men Sparkær-spillerne har notorisk svært med lokalopgørene (Mønsted og Stoholm), og det kan undre, for så skræmmende er modstanden heller ikke. Så smid bekymringerne væk, og gå frisk til opgaven.
Det vrimler fortsat med skader og afbud, men den gode nyhed er, at Asger Fjeldsted efter flere kampes fravær var til træning torsdag og er meldt klar.

IMG 1539
Pers udvalgte

del på de sociale medier

Facebook
Twitter