Nyheder

Most i Hammel

En kamp, der var set hen til som en mulighed for pointhøst, endte i et sandt mareridt for et stærkt afbudsramt Sparkær-hold, der endte med at tabe 2-8 i Hammel tirsdag aften.

Gæsterne fik ellers den bedst tænkelige start med et mål i det første minut, da Noah Hvass Gjørup scorede fra kanten af feltet med et fladt skud – næsten en kopi af målet mod ØK. Det burde have tændt Sparkær-spillerne, men i stedet overtog Hammel stille og roligt spillet, og udligningen kom i det 9. minut, da et indlæg blev flugtet flot i mål.

IMG 3776
Noah Hvass (tv) scorede til 0-1. Th. Kasper Henriksen.

Og så gik det for alvor galt fra det 21. til det 26. minut, hvor hjemmeholdet scorede 4 gange. Først et langskud, så en tilfældig bold i feltet, så et straffespark, og endelig spillede Jonas Drensborg bolden lige ud i fødderne på en Hammel-spiller. 4 mål på 5 minutter, og så var den kamp afgjort. Heldigvis holdt hjemmeholdet scoringspause resten af halvlegen, for ellers kunne det være gået rigtig galt.

Sparkær kom igen godt fra start i 2. halvleg med en scoring af Oliver Andersen i det 47. minut, og der gik 20 minutter, inden hjemmeholdet igen kom på tavlen til 6-2 efter et hjørnespark. Herefter havde Hammel flere afbrændere, inden de scorede i det 76. og 90. minut.

IMG 3775
Daniel Brøns havde rejst sig fra to dage i sygesengen og stred i 90 minutter, selv om han tydeligvis var træt langt tidligere.

Der er ikke så meget sige, andet at Hammel var klart bedst, og sejren var ikke et mål for stor. En kamp, der bare skal glemmes, for der er ikke noget positivt at tage med derfra. Det negative behøves vist ikke at fremhæves her. Noah Hvass Gjørup og Daniel Brøns fik flest stemmer med 18 hver.

Nu er der en pause, inden næste kamp hjemme mod Bjerringbro fredag den 24. maj kl. 19.00.