Nyheder

Mønsted fik revanche

Mønsteds Mads Langhoff-Jensen var i målhumør søndag eftermiddag på Siwert Park, og med 4 mål var han afgørende i at sende naboerne hjem med et nederlag på 2-5. Ikke et mål for meget i en kamp, der stort set blev spillet på Mønsteds præmisser. Det var ikke til at se, at Mønsted var bundhold og Sparkær det modsatte, vel kun derved, at Mønsted-spillerne havde den rette indstilling til at ville vinde kampen. Det havde Sparkær-spillerne langtfra, og de må have skuffet de mange tilskuere denne søndag eftermiddag.

Kampen startede lidt tøvende fra begge sider. De skulle lige se hinanden an, men efter et kvarter erobrede Kasper Møller bolden i venstre side, tog et par træk og scorede sikkert til 0-1.

IMG 9402 kopier
Møller har lige bragt Sparkær foran 0-1

Kort efter havde Kristian Svendsen en god mulighed for at udligne, og Sparkær var tæt på 2-0, inden Mads Langhoff-Jensen udlignede efter en halv time direkte på frispark langt ude fra i venstre side. Blot 4 min. senere scorede han til 2-1 på et straffespark begået af Frederik Andersen, og derfra var det Mønsteds kamp.

6 min. efter pausen var Langhoff på færde igen. Han driblede sig alene igennem fra højre side og helt ind til det lille felt, uden at nogen fik stoppet ham, og derfra scorede han sikkert til 3-1. Sparkær-spillerne lignede træningskegler i den situation. Det lignede en afgørelse, og Sparkær- spillerne lignede ikke noget, der kunne skabe et comeback. Det blev til et par løse chancer, men det havde Mønsted også, inden et nyt straffespark – denne gang begået af Mikkel Mackenhauer gav Mads Langhoff-Jensen mulighed for at score sit 4. mål i kampen.

IMG 9459 kopier
Mads Langhoff-Jensen havde god grund til løfte armene i vejret. Han scorede 4 mål i kampen.

Inden da var der kommet gang i kortuddelingen, selv om det ikke var nogen hårdt spillet kamp. Dommer Mads Møller dømte godt og havde fint styr på kampen, og de gule kort kunne der ikke indvendes imod. Hos Mønsted fik Sune Langhoff-Jensen to og dermed rødt, mens Marcus Drejer nøjedes med et enkelt. Hos Sparkær var det Omar Omar og Mikkel Mackenhauer, der blev straffet – alle kort enden for den sidste halve time.

Sparkær fik trods alt lov at score kampens flotteste mål, da Asger Fjeldsted sendte et frispark helt op i det ene målhjørne og reducerede til 4-2 mod slutningen af kampen, men Sebastian Drensborg lukkede og slukkede til 5-2 for Mønsted efter oplæg af Nicklas Lausen. Derved blev det, og det var en klar fortjent sejr til Mønsted, der kæmper hårdt for at undgå nedrykning. Vi må håbe, at de kan bruge sejren til noget, for Sparkær fik endnu engang vist, at de ikke har ret meget at komme efter på Siwert Park i Mønsted. Det her var virkelig en ringe omgang.

IMG 9600 kopier 1
Kampens bedste fra Sparkær var tydeligt ekstremt skuffet efter kampen igår

Kampen var en del af Vinkel Bioenergi Liga, og Mønsteds sejr er der pludselig kommet spænding i puljen. Sparkær mangler stadig et enkelt point for at være sikre på 1. pladsen, men alt kan ske i de to sidste kampe. Det hele kan ende med, at Sparkær, ØK og Mønsted alle ender på 12 point, og så skal regnemaskinerne i gang for at finde vinderen.

IMG 3274
Kampens spiller fra Mønsted Mads Langhoff-Jensen og fra Sparkær Mads Daa Vistisen. Trænere f.v.: Niels Christiansen, Mønsted og Per Vester Sørensen, Sparkær


Mønsted-træner Niels Christiansen har denne kommentar til kampen:

  • Vi havde snakket om, at vi ville ramme Sparker, hvor de er klart svagest, når de bliver presset i forsvarskæden. Og selv om Sparkær måske havde bolden mest i 1. halvleg, så skabte de ikke noget. Der skulle en fejl i Mønsted’s forsvar til, før Sparkær havde en chance. Set over hele kampen, synes jeg ikke, der kan være nogen tvivl om udfaldet af kampen. Det mest overraskende er nok, at Sparkær scorer 2 mål, og Mønsted ikke scorer flere. Det var en flot kamp over hele linjen. Især Mads Langhoff og Marcus Drejer udmærkede sig blandt mange gode præstationer.
Pers ord efter nederlaget

del på de sociale medier

Facebook
Twitter