Nyheder

Mens vi venter på point

Efter et enkelt point i sæsonstarten hjemme mod Hammel er det blevet til tre markante nederlag. Det ene til Bjerringbro burde være undgået, mens der ikke har været det store at stille op mod de to tophold fra FC Silkeborg og Kjellerup. Nederlagene har været til bedre hold men bare for store.
Nu venter så de to sidste kampe, inden turneringen vender. Torsdag aften – på et uvant tidspunkt kl. 20.00 – gælder det så Viborg Nørremarken i Viborg. ”Hvepsene” har vunder to og tabt to kampe, og har således 6 point på kontoen. Det er er hold, som Sparkær-spillerne kender temmelig godt, da de to hold har krydset klinger flere gange de senere år i serie 3.

Naeste kamp serie 2 vs NUGF

Senest var i foråret 2023, hvor Sparkær tabte hjemme med 1-2 på et mål i tillægstiden, men tog så en vældig revanche med en knusende 4-0 sejr på kunstgræsbanen ved vandtårnet i det nordlige Viborg. Det er helt sikkert en kamp, som træner Per Sørensen vil minde spillerne om, for da havde de i den grad styr på de velspillende NUGF-ere.
Vi må så håbe, at spillerne denne gang er i stand til at give den gas i samtlige 90 minutter. Det har ikke været tilfældet i de seneste kampe, hvor koncentrationen er faldet samtidig med manglen på luft i lungerne og stivhed i benene. Efter kampen mod Kjellerup sagde træner Per Sørensen da også til Skive Folkeblad:*

”Vi har lavet de mål, vi skal, men strukturen defensivt som hold kommer til at knibe, for når trætheden kommer, er der lidt for mange, der vil lidt for meget frem i stedet for at tænke defensivt.” Det håber vi så, at træneren får på plads torsdag aften, så foråret første sejr måske ligger og venter i Viborg. Spillerne skal tro på det. Vi andre kan kun håbe.

IMG 3592
Truppen til torsdagens kamp

-Hp

del på de sociale medier

Facebook
Twitter