Nyheder

Meget på spil i lokalderbyet søndag

IMG 3199

Der er i den grad meget på spil, når Mønsted byder Sparkær op til lokalderby på Siwert Park i Mønsted på søndag kl. 16.00. Mønsted har kniven for struben i bunden af rækken, mens Sparkær har den 2. plads, der giver playoffkampe, inden for rækkevidde. Begge har brug for alle 3 point, hvis tingene skal lykkes, men MIF-erne må siges at være mest under pres. TVS og Nørager/Rørbæk er inden for rækkevidde, men de mødes lørdag.
Og så er kampen jo en del af Vinkel Bioenergi Liga, hvor Sparkær med blot et enkelt point kan sikre sig førstepladsen, der giver 5.000,00 gode danske kroner. Så der er nok at spille om ud over den gennem mange år anvendte ”håneret”. Trods den aktuelle stilling skal Sparkær-spillerne ikke forvente en let opgave i Mønsted. Lad os lige minde om, hvor svært Sparkær har det med at spille på Siwert Park. De tre seneste opgør har Mønsted vundet ret sikkert – 6-2 i 2022, 4-2 i 2021 og 5-3 i 2020. Vi skal helt tilbage til maj måned 2018 for at finde den seneste Sparkær-sejr i Mønsted, og den blev på 4-0.
Med fare for at gentage sig selv, så handler det for Sparkær-spillerne om ikke at undervurdere modstanderen. Det har spillerne haft en tendens til, når det har været underliggende hold – senest i fredags mod Højslev St. Det går bare ikke, hvis man vil være med fremme! Mønsted vil helt sikkert ikke gå med de tanker, men derimod mobilisere de kræfter, der skal til for at spille op med Sparkær. De har vist mod både Nørremarken og ØK, at de er gode nok, hvis ellers motivationen er til stede, og er der noget, der kan sætte Mønsted-spillerne op, så er det kampe mod Sparkær. Der bliver helt sikkert ikke givet ved dørene! Det så vi i den omvendte kamp i Sparkær, hvor MIF-erne bagud 1-3 ved pausen kom tilbage og pressede Sparkær til en snæver 5-4 sejr.
Sparkær-truppen ser ud til at være klar til kampen. Alle mand, bort set fra skadede Martin Jespersen og Anders Holm er meldt fit for fight, og er de også klar på banen, så får Mønsted det svært.

IMG 3258
Pers udvalgte

Så på med vanten i sommervarmen Sparkær, så er der muligheder for 3 point.
Rygtet om store lokalbrag mellem Sparkær og Mønsted er nået til TV Midt/Vest, der har meldt deres ankomst på Siwert Park på søndag.
-hp

del på de sociale medier

Facebook
Twitter