Nyheder

Målene rasler ind

FF771C45 B328 4247 829F 332830DC0679
Målrig kamp i liseborg

For anden kamp i træk blev der scoret 8 mål en træningskamp med Sparkærs serie 3 involveret. I tirsdags 4-4 mod Løgstrup, men lørdag eftermiddag på kunstgræsbanen på Liseborg lød cifrene på 3-5 i kampen mod Hersom/Bjerregrav. Altså er der scoret 7 mål i den rigtige ende og 9 i den forkerte set med Sparkær-briller i to kampe.
Og hvad kan man så uddrage af det? Jo, der er mange ting, der fungerer fremad på banen, men det halter alvorligt i den anden ende. Dagens kamp var sådan set en jævnbyrdig affære, hvor Sparkær havde deres del af spillet og ikke mindst chancer. HBI kom foran 2-0, men Daniel Brøns fik reduceret til 2-1 kort før pausen efter et flot angreb.

9D6126A0 E620 455B 8850 016B7F7BD3C2
For anden kamp i træk, leverer Kasper en flot assist til Daniel

Og så tog Sparkær styringen i det første kvarter af 2. halvleg, havde flere gode chancer inden Mikkel Mackenhauer scorede efter et hjørnespark fra Kasper Henriksen, der forinden havde været meget tæt på to gange. Men så slog HBI en kontra, hvor deres højre kant løb fra tre Sparkær-spillere, uden at nogen forhindrede ham i løbet.

8A725CEB F625 4662 A71C C25ECEE8BA98
Forsvarsgeneralen Mikkel var endelig tilbage på holdet igen

Det blev også 4-2, inden Martin Jespersen reducerede, igen på et indlæg fra Kasper Henriksen. Sparkær prøvede at komme tilbage, men det endte med endnu en scoring fra Hersom/Bjerregrav.
HBI’s første mål var et indlæg, som vinden bragte over i modsatte målhjørne uden chance for Jakob Bødker i målet. HBI’s mål til 2-0 og 3-2 burde med lidt kynisme være undgået, hvis spillerne havde lyttet til træner Per Sørensens ord i pausen om hellere at lave et frispark midt på banen end lade modstanderne komme afsted i en kontra.
Sparkær spillede lige op mod serie 2 holdet, skabte de chancer, man kan forvente og scorede 3 mål på en dag uden topscorer Kasper Møller. Det er godkendt, men det er 5 mål i den anden ende ikke! Det må være et fokuspunkt at få lukket af bagude i de næste tre træningskampe. Lørdag mod endnu et serie 2 hold fra Feldborg/Haderup.