Nyheder

Kun 3 point tæller

IMG 2990

Ser vi på tabellen, er der ikke noget at rafle om. Bundholdet fra Højslev St. ligger efter 10 kampe sidst med kun et enkelt point, som de har tjent mod Nørager/Rørbæk. Så de skal absolut ikke have point med hjem fra Sparkær Stadion fredag aften. Når det er sagt, må vi lige minde om, at de grønblusede for bare et år siden – den 21. maj 2022 – med en 2-1 sejr i Sparkær var med til at bremse Sparkærs oprykningsrace med Mønsted. Det bør spillerne skrive sig bag øret og ikke endnu engang undervurdere et bundhold!
Så er det langt bedre lige at huske på, hvad der gav den flotte sejr på 4-0 i søndags over topholdet fra Nørremarken. De blev nemlig ikke undervurderet, nej tværtimod blev de sat til vægs efter en koncentreret og stærk holdindsats. Gentag det mod Højslev St. fra kampens start, så bliver der ikke tvivl om det resultat.
En stærk indsats og 3 point vil ligeledes være et godt udgangspunkt for næste søndags svære udekamp mod naboerne fra Mønsted.
Kampen tæller også i Vinkel Bioenergi Liga, og her kan Sparkær med en sejr tage et stort skridt mod førstepræmien, der lyder på gode 5.000,00 kr. De rød/hvide har 9 point for 3 kampe, og det samme har ØK, der dog har spillet 5 kampe og kun mangler en enkelt.

IMG 3152

Truppen ser igen fin ud. Der er afbud fra kampens spiller i Nørremarken Noah Hvass Gjørup, men til gengæld vender Patrick Nielsen tilbage, og så er der endnu engang udskift i målet, hvor kristen får chancen i stedet for en småskadet Bjarne Have
hp

del på de sociale medier

Facebook
Twitter