Nyheder

Klar til kamp!

Fra målmand til markspiller!
Kun en enkelt turneringskamp fik Steffen Berg i målet, inden han nu rykker ud som markspiller i fredagens kamp mod Hersom/Bjerregrav. Det skyldes nu ikke en dårlig præstation i Skals, men udelukkende at han var uheldig på sit arbejde og fik en forbrænding af den ene albue. Og det gør, at helst ikke skal i kontakt med jorden, men rygtet har da også gået, at Steffen er en ganske dygtig markspiller, og det har træner Poul Vistisen fået bekræftet ved tirsdagens træning.

78D369A8 B61C 4E7B A98C 97BF3D27937B
Steffen viste gode takter til træning i tirsdags

Derfor må Anders Holm nok engang i målmandstrøjen, men denne gang er det til at overse med en enkelt kamp. Til gengæld er Mads Daa Vistisen klar til at overtage Holms plads i midterforsvaret efter, at han var ude mod Skals. Asger Fjeldsted døjer stadig med en gammel fiberskade, der ikke så lige vil heles, men vi håber, han snart er tilbage på midtbanen. Steffen Berg starter inden som højre kant.
Nå, uanset skader og uheld, så stiller Sparkær med et fint hold til fredagens kamp. Gæsterne fra HBI lagde stærkt ud med en 5-0 sejr over Eastside Viborg, men om det skyldes HBI’s styrke eller viborgensernes svaghed, vides ikke, men Hersom/Bjerregrav skal have forbedret sig meget siden foråret, hvis de skal være et tophold. Tilbage i maj blev de udspillet på eget græs af Sparkær, der vandt med 6-0.

C037BE17 E7CA 4453 A3C7 F54C30EAD1C1
Truppen til fredagens kamp mod Bjerrregrav

Træner Poul Vistisen og spillerne har igen en ambition om at være med helt fremme i puljen, og skal den indfries, skal det blive til en sejr fredag aften. Åbningskampen mod Skals viste, at de rød/hvide var tilbage med den rigtige indstilling og tilgang til kampen, og ud over målet og et stolpeskud, så blev Skals holdt helt væk fra chancer. Derimod var Sparkær farlige på omstillinger, og det er ofte på den måde, de stribede og er bedst.
Det bliver fint vejr fredag aften, så kom ned på Sparkær Stadion og støt drengene til en sejr kl 18:30

-Hp

del på de sociale medier

Facebook
Twitter