Nyheder

Klar til bronzekamp

Skuffelsen har næsten ikke lagt sig, før vi skal rejse os igen! Vi skal slutte godt af, og det bliver imod lokalrivalerne fra Mønsted IF, som i den grad har spillet et glimrende FjendsCup. I semifinalen tvang de vicemestrene fra NUGF, ud i amr. straffespark. Truppen er klar, og det bliver med genvalg til alle, bortset fra at Steffen Berg, bliver afløst inde i kassen, af den bundrutinerede, Bjarne Have. Sidstnævnte har da også gjort det ganske fortrinligt de gange han har haft Sparkær trøjen på i foråret.

IMG 9353
Pouls udvalgte til kampen om 3 pladsen. Eneste ændring er Bjarne Have i kassen.

Poul mener da også vi skal rejse os, og komme op på hesten igen, selvom han var ekstremt skuffet efter nederlaget til Skals FF, i semifinalen.

Topscorerprisen er da også tæt. Efter aftenens placeringskampe, ligger hele 8 spillere, lunt i svinget til den berømte topscorer pris. Vi håber selvfølgelig, at det bliver en af hvor egne, der skal modtage den lille pokal for flest mål ved FjendsCup.

E66914EF 453A 4AFA BA27 65C479385538
Inden aftenens placeringskampe, lå disse fem i toppen af topscorerlisten, men efter i aften er det hele 8 stk. der ligger lige med 3 mål.

Tag din ven i hånden og kom og støt vores drenge til en sejr!

IMG 9322
Vi ses på Sparkær Stadion Lørdag d 30/7. kl. 13.00.

del på de sociale medier

Facebook
Twitter