Nyheder

Hvad vil Sparkær-spillerne?

IMG 3330

Det spørgsmål kan de kun selv svare på med det, de viser på banen. Her inden de to sidste kampe i foråret må vi bare konstatere, at vi ikke har fået et klart svar. Præstationerne har været svingende fra det næsten sublime til noget, der ikke er værd at skrive hjem om.
Senest kampen i Mønsted, hvor der med enkelte undtagelser ikke var meget vilje til at ville vinde kampen. Måske er forventningerne udefra større end evnerne hos spillerne? Nej, evnerne er der, og holdet er til en topplacering. Men et Sparkær-hold, der ikke vil investere alt og kæmpe for sagen, vinder ikke fodboldkampe. Så gode boldspillere er de heller ikke.

IMG 3339

Så for at gøre en lang historie kort, så skal de to sidste kampe vindes, hvis I vil nå den 2. plads, der giver playoff. Ellers ligger den hos ØK, der – undskyld ØK – absolut ikke er et bedre hold end Sparkær. Det blev der sat en tyk streg under i den første kamp med 4-1.
Nu venter Nørager/Rørbæk så fredag aften i Sparkær – et efter sigende defensivt men stærkt forsvarshold, der lever på omstillinger. Senest smed de dog en 3-0 føring hjemme over TVS i den sidste halve time. I den omvendte kamp i Rørbæk, der endte 2-2, var Sparkær uheldige med kun at få et enkelt point med hjem.
Så på med vanten igen. Alt er stadig åbent, for ØK har fredag aften en svær udekamp mod TVS, så en Sparkær-sejr vil lægge op til en stor finale i Ørslevkloster den 17. juni.
-hp

del på de sociale medier

Facebook
Twitter