Nyheder

Hvad nu Sparkær-drenge?

IMG 3026

Det spørgsmål er vi mange, der stiller her inden turneringsstarten for Sparkær IF’s serie 2, der åbner turneringen Skærtorsdag hjemme mod Hammel. Træningskampene har været meget op og ned, og de giver ikke et klart billede af, hvor holdet står lige nu. Både skader og afbud har ikke gjort det nemmere for træner Per Sørensen at finde den opstilling, der gerne skal kaste point af sig fra starten. Erfaringen viser nemlig, at de nemmeste point tit ligger i de første kampe, så det er vigtigt med en god start.
Det er især defensiven, der virker bekymrende, og det er da også her, de fleste ændringer har været i træningskampene. 17 mål er lukket ind i de 5 kampe, og flere af dem har været rene foræringer. Det skal der arbejdes hårdt på at undgå, hvis målet om overlevelse i serie 2 skal opfyldes. Angrebsmæssigt har det heller ikke været overbevisende med kun 8 mål, men til gengæld ser Kasper Møller ud til at være skarp med 5 ud af de 8 mål. Han har dog også har haft nogle fæle afbrændere, og ligesom der skal tætnes i forsvaret, så skal der altså også scores på de store chancer, der kommer. Dem kommer der ikke så mange af i serie 2.
Men et eller andet sted så tror vi på jer! I har vist, at der er kvalitet i både de enkelte spillere og holdet. Nu handler det så om at få det hele til at spille sammen. Først og fremmest handler det om, at I står sammen og udgør et hold. Det er simpelthen ikke plads til ”nykker” og egospil. Fodbold er et holdspil, og sammen er I stærkest. Tænk over det, når I går på banen.
Tænk også på, at I er Sparkær IF – kæmp for trøjen! Tænk også på, at I har en fantastisk opbakning på sidelinjen – både hjemme og ude. De trofaste tilskuere bakker jer op, men har også forventninger om, at I går ud og giver jer 100 pct. Gør I det, så tror vi på et godt forår og overlevelse i serie 2.

IMG 3028
Til åbningskampen råder træner Per Sørensen da også over den på papiret stærkeste trup i år.

Desværre blev Martin Jespersen slemt skadet i Kjellerup og forventer ikke selv at kunne spille før til Fjends Cup. Men ellers ser det godt ud, og med en talstærk opbakning på sidelinjen, bør der komme point i hus.
Kampen starter på et uvant tidspunkt, nemlig kl. 12.30.
-hp

del på de sociale medier

Facebook
Twitter