Nyheder

Fra Right to dream park til Sparkær stadion

Det er ingen hemmelighed, at der er stor efterspørgsel/mangel på dommere i tiden, hvilket vi også selv kunne mærke sidste weekend, da vi selv skulle skaffe en dommer i kampen mod Søndermarken. Hvis man fulgte med på dbu. appen i løbet af ugen, så kunne man også se at der heldigvis var påsat en dommer til lørdagens topkamp imod Hersom/Bjerregrav, men pludselig torsdag stod der at vi ikke havde nogen dommer på igen. Så kunne man godt frygte at vi endnu engang skulle til at ud og skaffe en dommer, men sent torsdag aften kunne man så se, at der heldigvis var påsat en dommer igen og det er ingen ringere end den 28 årige superliga dommer, Lasse Læbel Graagaard som kommer fra Holstebro.

Lasse har heldigvis tid, da bolden jo ikke triller i Superligaen i denne uge, da der jo er landskampspause.

6C6072A1 9921 4B1E A6A8 65C7C05D556B
Lasse Graagaard fik superliga debut i foråret. d. 19/3 på Lyngby stadion. En kamp der endte 1-1 mellem netop Lyngby og AC Horsens. Foto: Claus Fisker/ Ritzau Scanpix

Sidste weekend dømte Lasse kampen mellem FCN og OB, som endte 0-1 til fynboerne foran 4100 tilskuere. Denne weekend bliver der knap så mange på lægterne når han fløjter kampen op kl. 15:30 på Sparkær stadion.

Respekt for at man dømmer alt fra superliga til serie 3.

del på de sociale medier

Facebook
Twitter