Nyheder

Fortjent nederlag

Efter 2-5 nederlaget i Mønsted var det forventet, at Sparkær-spillerne ville tage revanche hjemme fredag aften mod Nørager/Rørbæk, men det skete ikke. Det blev til et nyt 2-5 nederlag, og dermed forduftede den 2. plads, der var at spille om.

“De må for alt i verden ikke komme foran, for så bliver det næsten umuligt”, var træner Per Sørensens sidste ord til spillerne, inden Gert Aaby fløjtede op til kampen. Men allerede efter 6 min. scorede gæsterne på hovedstød efter hjørnespark, og blot 4 min. senere stod det 0-2, da forsvaret blev overløbet på en kontra. Så var det op ad bakke.

IMG 9855 kopier
Unge William Daa fik førsteholdsdebut. Han gjorde det godt og var tæt på at score i 2. halvleg.

Sparkær kom dog tilbage og fik reduceret efter 26 min. da Kasper Henriksen afsluttede godt, og bolden via et på Nørager-spillere endte som et selvmål. Det tændte ikke for alvor hjemmeholdet, og i stedet blev det 1-3 i det 36. minut – igen efter et hjørnespark, der ikke blev clearet. Og for at det ikke skal være løgn, så skete det samme i halvlegens tillægstid, så pausestillingen var 1-4.

Det kunne have været værre, for gæsterne var uhyre farlige på alle deres hjørnespark mod et Sparkær-forsvar, der så ud til at være lammede ved dødboldene. Det gik så helt galt allerede et minut inde i 2. halvleg, da det blev 1-5 efter endnu et hjørnespark. Kasper Møller fik et par gode muligheder i det 53. og 54. minut for at reducere, men det var først i det 78. minut, at Kasper Henriksen scorede et godt mål.

IMG 0012 kopier
Kasper Henriksen var involveret i begge Sparkærs mål og fik flest stemmer efter kampen.

Sparkær havde bolden meget efter pausen, men det var stort set umuligt at lukke gæsternes forsvar op. De stod alle 11 mand på egen banehalvdel, og det var forståeligt efter den sikre føring. Taktisk var de Sparkær overlegne, og de spillede også fint, når de ville fremad. En fuld fortjent sejr til gæsterne, der med Tjele Vest Sports nederlag til ØK reddede sig i serie 3.

Sparkær-spillerne skal se, om de kan samle sig sammen til sæsonens sidste kamp ude mod Ørslevkloster på lørdag. 2. pladsen har ØK snuppet, men der er dog stadig 5.000,00 kr. at hente i Vinkel Bioenergi Liga. Her er et enkelt point nok til at snuppe 1. pladsen, så mon ikke det kan motivere spillerne?

del på de sociale medier

Facebook
Twitter