Nyheder

Festlig lørdag i Sparkær

IMG 1437

Lørdag den 23. september 2023 står i festernes tegn i Sparkær med flere end 200 til kåringsfest for Årets Landsby 2023 og 100 til grisefest på Tønden. Men skal vi ikke også lave en fest på Sparkær Stadion, når B/T kommer på besøg kl. 15.00?
Efter den flotte indsats og 6-3 sejr over Viborg FF i søndags er der grund til optimisme, selv om de rød/hvide igen er ramt af skader og afbud, som er ved at være reglen mere end undtagelsen. Oliver Andersen og Asger Fjeldsted er fortsat ude med skader, og i søndags måtte Martin Jespersen også humpe ud med en skade.

IMG 1468
Pers udvalgte til 3 point

Men trods skader og afbud ligger Sparkær på en delt førsteplads med Hersom/Bjerregrav, og den placering skal gerne forblive efter lørdagens kamp. Godt nok har B/T hentet 7 point i de seneste 4 kampe og efter en sløj start placeret sig over stregen.
Men det bør ikke skræmme de rød/hvide, der i den omvendte kamp sejrede sikkert med 5-2 i en kamp, hvor Michael ”Hankat” Hansen brændte banen af med både mål og assists. Han er heller ikke med lørdag, men det er til gengæld brandvarme Kasper Møller, der ikke var med i Bruunshåb.
Med den nuværende placering skal Sparkær-spillerne til at beslutte, om de mener det alvorligt, når de snakker om en placering i toppen. Holdet er til det, og uden at nedgøre modstanderne, så er B/T et hold, der skal vindes over, hvis man vil snakke med i toppen.
Der skal bare bygges videre på de to seneste fine kampe mod Skals og VFF, og det eneste, der ikke må ske, er at undervurdere B/T. Vi så i den første kamp, at de har noget kvalitet på midtbanen og fremad, mens forsvaret ikke virker overbevisende. Så der skal fuldt tryk på fra kampens start ligesom i den første kamp i Bruunshåb.
Festlighederne i anledning af Årets Landsby 2023slutter kl. 14.00 i Billingeparken. Lad det fortsætte kl. 15.00 på Sparkær Stadion!

-Hp

del på de sociale medier

Facebook
Twitter