Nyheder

Endnu et tophold venter

”Det er ikke altid de 11 bedste spillere, der vinder en fodboldkamp, men det bedste hold”. Hvis du følger med i den igangværende serie på DR om Richard Møller Nielsen, vil du kunne genkende dette citat. Nu skal fredagens kamp mod Kjellerup i serie 2 ikke tales op til en sammenligning med EM-kampene i 1992, men det er nu engang de samme mekanismer, der styrer et fodboldhold, uanset om det er serie 2 eller landsholdet.
Og vi skal heller ikke sammenligne Poul Vistisen med Richardo, men noget tyder på, at Vistisen har fået plantet noget sammenhold og positiv vilje ind på Sparkærs hold, som kan give point. Det så vi i kampen mod FC Silkeborg i sidste uge, og nu venter så endnu et tophold fredag aften i Kjellerup, der senest tabte 2-5 til Nørremarken – en kamp som Poul Vistisen overværede. Så mon ikke han har en plan, der kan drille det unge Kjellerup-hold, som nu kæmper om oprykning sammen med Nørremarken.

Naeste kamp serie 2 vs Kjellerup Ude

Det er måske for vildt at drømme om en sejr mod oprykningsfavoritterne, men et enkelt point vil også være guld værd. Vigtigst er det, at holdet igen går ud og viser den samme energi og vilje, som i de to seneste kampe, så man holder humøret højt inden de to sidste afgørende kampe mod Nørremarken og ØK.
Vistisen har en stærk start-11 klar, men der er dog et par spørgsmålstegn. Oliver Andersen har problemer arbejdsmæssigt med at nå kampstart kl. 18.30, men han kommer, og Mads Daa Vistisen er stadig tvivlsom, så der kan ske ændring i startopstillingen lige op til kampen.

IMG 3972
Pouls udvalgte


-hp

del på de sociale medier

Facebook
Twitter