Nyheder

Endelig på græs igen

Endelig på græs igen
Det er lige nu sæson for, at malkekøerne bliver lukket ud på græsmarkerne, og fredag aften skal Sparkær-spillerne samme vej efter to udekampe på kunstgræsbaner.

Naeste kamp serie 2 vs Kjellerup

Det er ikke lige til de stribedes fordel, men derimod til hjemmeholdene, der er vant til at træne og spille på disse baner. Og for træner Per Sørensen er det da også en uskik med kampe på kunstgræs, når det rigtige græs er grønt. Efter sidste rundes kamp mod FC Silkeborg sagde han til Skive Folkeblad:
”De havde et ekstra gear, og de er vant til en kunstgræsbane, og det er en kæmpe fordel for dem. Mange af mine spillere gider simpelthen ikke at spille på kunstgræs, det er bare ikke dem, og det er slet ikke mig. Jeg kan slet ikke tage at se, der er så mange gode græsbanen omkring, som ikke bliver brugt.”
Nu vender Sparkær-spillerne så tilbage til Sparkær Stadions fine og nyklippede græstæppe, når Kjellerup kommer på besøg fredag aften. Et hold der også er vant til kunstgræs og konsekvent spiller deres hjemmekampe der. Men nu venter der dem et andet underlag, og det skal Sparkær prøve at drage fordel af mod et ungt og teknisk stærkt hold, som de stribede mødte tidligere på året i en træningskamp. Den blev tabt, men den viste også, at deres forsvar er til at tale med, og med Kasper Møller i målform lurer der måske en overraskelse og point til Sparkær.
De unge Kjellerup-fyre skal i hvert fald mærke, at de er kommet ud af egen hule med det jævne underlag, og det kan bedst ske ved, at Sparkær-spillerne sætter sig igennem rent fysisk, hvor de har vist at være på fuld højde med de øvrige hold i puljen. Og trods mærkbare skader, så kan Per Sørensen denne gang stille med en slagkraftig trup og en stærk start-11.

IMG 3518
Truppen er næsten i stærkeste opstilling – dog mangler Daniel Brøns som desværre måtte udgå med en træls knæskade i kampen mod Bjerringbro

Kjellerup er tophold, og Sparkær er bundhold, men bolden er rund. Og med de – trods nederlaget i Silkeborg – positive meldinger efter kampen tør vi håbe på, at det snart vender for de rød/hvide.

-Hp

del på de sociale medier

Facebook
Twitter