Nyheder

Efterårets første sejr til drengene

Det blev lidt mere spændende end nødvendigt undervejs i aftenens kamp på Sparkær Stadion mod Hersom/Bjerregrav, som dog endte med en 4-2 sejr til hjemmeholdet. Gæsterne havde et par gode muligheder i starten, men Anders Holm i målet fik afværget.

Efter 8. minutter kom Sparkær så foran 1-0, da Mikkel Mackenhauer sparkede en ripost efter et hjørnespark i mål. Det blev 2-0 efter en halv time, da Kasper Møller stod helt fri og pandede Oliver Andersens indlæg i mål, og blot 5 min. senere var det Daniel Brøns, der headede bolden i mål igen efter et hjørnespark. Tre mål på tre dødbolde, som da også er en af Sparkærs styrker.

IMG 8554 kopier
Endnu en flot præstation af Mikkel Mackenhauer (th) i dagens kamp. Her fejrer han scoringen sammen med Oliver Andersen.

Herefter kom HBI mere frem på banen og fik sat noget godt spil sammen, og de fik reduceret i det 42. minut, men inden pausen burde Daniel Brøns have scoret til 4-1, men fik ikke styr på bolden tæt på mål. Det lignede stadig en ret sikker sejr, men i 2. halvlegs første minut blev det 3-2, da et indlæg fra højre sejlede imellem hænderne på Anders Holm.

Sparkær kom dog tilbage i det 53. minut, da Kasper Møller med sit andet mål gjorde det til 4-2 efter fint oplæg fra Steffen Berg, der gjorde gavn som markspiller. Mere blev det ikke til. Gæsterne var meget på bolden efter pausen, men det helt store chancer fik de ikke skabt. Det blev der heller ikke i den anden ende. Sparkær var ikke gode nok til at udnytte de bolderobringer, de fik på midtbanen, og så fusede kampen lidt ud.

IMG 8575 kopier
Steffen Berg viste godt fart og lavede også en flot assist til 4-2 målet.

HBI-træner Rasmus Mouritsen mente godt nok, at HBI havde mange chancer, men det var Poul Vistisen nu ikke enig i:

  • Nej, de havde en god mulighed i starten, som Anders redder flot, men resten af 1. halvleg spillede vi godt og trykkede dem hårdt, så de ikke kunne finde af vores spil. I slutningen af 1. og i nogle perioder i 2. halvleg spiller de godt, men jeg synes, vi afværger fint. Jeg er godt tilfreds med 4-2, og var sådan set ikke nervøs resten af kampen. Alle 13 mand ydede godt, og indstillingen er, som den skal være, fortalte Vistisen efter kampen.

Stemmerne gik til vores målmager Kasper Møller efter kampen, og vi må da også sige at det er flot at han allerede har scoret 3 mål i blot 2 kampe.

IMG 8593 kopier 1
Møller fejrer her sin scoring til 4-2 og så var den kamp lukket!
IMG 8629 kopier
Endnu engang en kanon opbakning på sidelinjen!

del på de sociale medier

Facebook
Twitter