Nyheder

Efterårets første lokalbrag!

Naeste kamp Serie 3 vs Stoholm
Ses vi på sparkær stadion ?

Efter den flotte 5-2 sejr i Bruunshåb venter nu efterårets første store lokalbrag – nemlig den mod Stoholm. Det er i morgen tirsdag kl. 18.45 på Sparkær Stadion, og nok engang er det med et afbudsramt Sparkær-hold. Arbejde, ferie og skader præger holdet lige nu, men heldigvis så vi i lørdags, at der er en fin bredde i Per Vester Sørensens trup.
I forhold til kampen mod B/T vender både Anders Holm, Daniel Brøns og Oliver Andersen tilbage, men desværre blev Noah Hvass skadet i slutningen af kampen og er ikke meldt klar. Alligevel stiller Sparkær med en start 11’er, der bør kunne tøjle Stoholm’s oprykkere, der godt nok fik en fin start mod Mønsted, men efterfølgende tabte til Viborg FF.
Stoholm er et meget ungt hold med de to rutinerede kræfter Morten Groth og Jesper Lindegaard til at styre tropperne. Skal Stoholm tæmmes og slås, er nøglen helt klart, at de to rutinerede ikke skal have lov til at styre spillet. De skal simpelthen lukkes ned – længere er den ikke!
Sker det, kan Sparkær-spillerne spille på egne præmisser og vise, at de både har rutine og ungdom i en skøn forening. Og ikke mindst indstillingen er vigtig – det så vi i Bruunshåb, hvor der blev kæmpet indædt, da en føring skulle forsvares. Lad det ske igen.
Der skal igen findes et nyt midterforsvar, da Mikkel Mackenhauer i hverdagene er ramt af arbejde på Sjælland, men med Anders Holms tilbagevenden er der flere muligheder. Nytilkomne 17-årige Christian Fly Jespersen får igen chancen efter et fint indhop mod B/T – en spiller, der bliver spændende at følge.

IMG 0948
Pers udvalgte

I en uhyre tæt pulje er det for begge hold vigtigt med en sejr for at være med i den sjove ende af tabellen, hvor kun Mønsted er efterladt uden point efter de to første kampe. Sejren skal gerne gå til Sparkær!

-Hp

del på de sociale medier

Facebook
Twitter