Nyheder

Det lakker mod enden


Og med enden menes afslutningen på forårets turnering, som jo ikke lige er forløbet, som både spillere, klub og de trofaste supportere havde ønsket sig. Men der er stadig 4 kampe at spille, og den næste er endnu en hjemmekamp torsdag aften mod topholdet FC Silkeborg, som Sparkær tabte 1-5 til i den omvendte kamp. Det kan ikke bruges til så meget, for nu handler det om en ny kamp mod et hold, der senest har tabt 3-5 hjemme til NUGF og tidligere har tabt 2-1 til Bjerringbro. Så helt afskrive Sparkær fra at få point skal man nok ikke.

Naeste kamp serie 2 vs Silkeborg Hjemme


Holdet viste i den seneste kamp mod Bjerringbro en form for robusthed, som er vigtig, hvis der skal komme noget positivt ud af torsdagens kamp. Kampen mod Bjerringbro var en lige affære, og med lidt medgang i 1. halvleg, kunne det måske være blevet til point i stedet for 0-2. Det er værd at tage med i kampen mod FC Silkeborg, og det skal træner Poul Vistisen nok vide at fortælle sine spillere.
Nu skal man jo ikke ønske dårligt for sine modstandere, men det gik da godt nok godt Sparkærs vej, da Ørslevkloster samme aften tabte med hele 7-1 i Kjellerup, som i øvrigt er Sparkærs næste modstander. Så kan der komme flere point på kontoen inden forårets sidste kamp mod netop Ørslevkloster, vil det ikke være så dårligt. Omvendt kan vi jo heller afskrive ØK fra at hente point inden den sandsynlige helt afgørende kamp.

IMG 3913

Mads Daa Vistisen meldt sig klar, i hvert fald til en start. Ellers er det de velkendte spillere, der skal forsøge at drille topholdet, og skal det lykkes, er det vigtigt med en god start og en optimistisk tro på, at det kan lade sig gøre.

-Hp

del på de sociale medier

Facebook
Twitter