Nyheder

Ærgerligt nederlag imod NUGF

Der var lagt op til topkamp på Sparkær Stadion mandag eftermiddag, da NUGF kom på besøg. Det blev en helt jævnbyrdig affære, der først blev afgjort i de døende minutter til NUGF’s fordel. Det må Sparkær-spillerne med god grund ærgre sig over, for de var i stand til lægge pres på de teknisk gode Viborg-spillere, der aldrig fik spillet til for alvor at fungere.

Sparkær startede da også bedst, og trods kraftig modvind var de farlige og fik et par store chancer. Efter 10 min. steg Kasper Møller til vejrs og dirigerede bolden mod mål, men målmanden nåede den helt nede ved målstregen med en flot reaktion. 5 min. senere blev Kasper Henriksen spillet helt fri foran mål, men fik ikke afsluttet ordenligt.

59CA4A50 CEED 49CD 8F6D A2B5DA2FBB91
Daniel Brøns var nok engang motoren på midtbanen og viste vejen for resten af holdet. Han blev sparket ned før pausen men vendte stærkt tilbage i 2. halvleg.

Nørremarken var sjældne gæster i nærheden af Bjarne Have’s mål, og noget overraskende forfaldt de til at spille lange bolde i medvinden. Men det skal Sparkær-holdet også roses for, for NUGF-erne fik aldrig ro til at spille bolden rundt. Der kom mere og mere tænding i kampen, men dommer Kasper Byskov tillod fysisk kontakt. Dog var det lige grov nok, da Daniel Brøns blev sparket ned bagfra 10 min. før pausen og måtte udgå uden reaktion fra dommeren. Det kom så 5 min. senere, da Mads Daa Vistisen hev Andreas Højgaard ned bagfra, og et par min. senere røg en NUGF-spiller også ud.

Kort før pausen blev et eller stærkt spillende Sparkær-forsvar fanget for langt fremme, og så kunne Andreas Højgaard spurte igennem på venstre kant og lægge en bold ind foran, hvor Casper Lynglund Mortensen kom til og scorede. Det var deres første reelle chance og således en træls slutning på en halvleg, som Sparkær som min. burde have spillet til uafgjort.

2. halvleg var ikke meget anderledes end første. Sparkær havde stadig kræfterne til at presse modstanderne og fik skabt nogle farlige dødbolde. Efter 70 min. kom så udligningen. En lang hold i højre side blev hentet af Daniel Brøns, der fik den lagt ind over, hvor Kasper Møller headede flot i mål. Kort efter var NUGF farlige på et par kontraer, men Sparkær gik fortsat efter sejren. Målet kom ikke, og i stedet scorede NUGF med få minutter igen, hvor Sparkær-spillerne protesterede voldsomt og ville have haft et frispark mod Nicolaj Broch Andersen, men fløjten var tavs.

AF42BE78 7BCA 4A82 BF5D 92D3DDFBCEB7
Kasper Møller scorede et flot mål på hovedstød. Tv. Michael Hansen.

En ærgerlig slutning på en kamp, som Sparkær-spillerne havde stor ære af foran et talstærkt publikum. Fortjent eller ikke fortjent – det er nu engang målene, der tæller. Der er dog ingen grund til at hænge med hovederne, for med den indstilling, der blev vist i dag, ligger der mange point og venter. Mikkel Mackenhauer og Daniel Brøns løb med flest stemmer efter kampen.

Sparkær-træner Per Sørensen var tilfreds med det, han så – bortset fra resultatet:

  • Det blev en fysisk betonet kamp på en bane, hvor det er svært at spille poleret fodbold. Derfor var taktikken også lagt på at spille fysisk, fordi jeg mente, at det var måden at slå Nørremarken på. Det lykkedes da også langt hen ad vejen, men det var mega bittert med deres mål til sidst.
  • Hp

del på de sociale medier

Facebook
Twitter