Nyheder

Årets sidste kampe

IMG 1957

Mens flere hold i serie 3, pulje 31 skal ud i afgørende kampe lørdag med mulighed for playoff, så gjorde Sparkær tingene færdig og rykkede op i serie 2 i lørdags, da de med Skive Folkeblads ord ”slagtede Mønsted i egen hule”.
Men der er stadig en enkelt kamp at spille, når de rød/hvide lørdag kl. 14.30 tager imod Skals FF på Sparkær Stadion. Og netop Skals er et af de hold, der har noget at spille for, nemlig playoff kampe om oprykning til serie 2. De grønne kommer med fire sejre og en enkelt uafgjort i de seneste fem kampe, så det er to formstærke hold, der mødes.
Skals FF har lavet et længere skriv på deres hjemmeside som optakt til kampen og skriver blandt andet: ” Det er ingen nem kamp, der er i vente. Sparkær, der formentlig vil gå efter en så suveræn oprykning som muligt, samtidig skal oprykningen formentlig fejres med spillere, trænere, officials og andre med tilknytning til klubben, så vil de nok gerne sparke festen i gang med en sejr over Skals”.
Det sidste kan de være helt sikre på, selv om festlighederne først finder sted lørdag den 4. november. For både spillere og træner Per Sørensen har givet hinanden hånd på, at der skal sluttes ordentlig af, og det med en sejr i sidste kamp. Torsdag aften efter årets sidste træning var 24 mand samlet til frikadeller og kartoffelsalat i klubhuset frembragt af trænerens mor, og her var stemningen i top inden lørdagens kamp.
Træner Per Sørensen er da også klar i mælet, når snakken går på lørdagens kamp:
”Så er vi klar til sidste kamp mod Skals. Vi er jo heldigvis rykket op med 5-0 i Mønsted . Fantastisk kamp drenge med noget af det bedste spil i hele sæsonen af ALLE mand. Vi skal selvfølgelig ud at forsøge at gøre det færdigt hjemme og fuldføre den gode stime, vi er kommet i. Så ud og gi’ den max gas!

IMG 1976
Truppen der skal slutte efteråret godt af og et skønt gensyn med Mikkel Mackenhauer igen.

Der er afbud fra Kasper Henriksen, Jonas Drensborg og Mads Daa Vistisen, men Sparkær er alligevel klar med en stærk 14-mands trup.

F72F3CD8 6AAC 4072 93BF 15B621E71F1B 1

Serie 5 spiller søndag årets sidste kamp i efteråret i Ørslevkloster og det har været en blandet tilbagevenden til serie 5. Vi er mange tilknyttet klubben og mange til træning, men alligevel har der været en del førsteholdsspillere indeover for at få kampene til at blive afviklet og det skal der altså strammes op på. Opfordringen var klar under fællesspisningen igår fra holdleder Marc Lundgaard.

IMG 1980


-hp

del på de sociale medier

Facebook
Twitter