Nyheder

Årets sidste kamp – eller er det?

370DD5CA A3A8 4655 A601 D32BD89C59EE
Alle mand til Viborg!

Ja iflg. den ordinære turnering, men tirsdag aften åbnede Ørslevkloster pludselig en dør for Sparkær med deres 1-0 sejr i Bjerregrav i en udsat kamp. Det betyder, at der nu pludselig er højspænding på lørdag, når Sparkær møder Viborg FF, der med 12 point stadig kan undgå den direkte nedrykning med en sejr.
Det bør dog ikke være en mulighed mod et på det seneste stærkt spillende Sparkær-hold, der nu pludselig har en playoffkamp indenfor rækkevidde. Vi kan dog stadig ikke selv afgøre det, for hvis Hersom/Bjerregrav slår Borup i den sidste kamp, ender de på andenpladsen.
Men bare Borup tager point fra HBI, kan Sparkær selv afgøre det. Taber HBI, er uafgjort nok for Sparkær. Spiller Borup og HBI uafgjort, SKAL Sparkær vinde. Nu er kampene så tilmed placeret sådan, at Sparkær kender resultatet af HBI-Borup, når de går på banen i Viborg kl. 16.15, så hvis resultatet fra Bjerregrav er med os, bør det give ekstra motivation.
Med ØK’s sejr tirsdag rykkede Borup direkte op i serie 2, og det kan der ikke indvendes noget imod set fra Sparkærs side. Over to kampe i efteråret var Borup bedst efter 0-0 og 3-0, men omvendt vil det så også være på sin plads, at Sparkær snupper andenpladsen. Med klare sejre på 4-2 og 3-0 har de rød/hvide vist, at de er klart bedre end HBI.
Til lørdagens kamp har træner Poul Vistisen kun en enkelt ændring i forhold til 4-0 sejren over ØK. Det er Patrick Nielsen, der sidder over med en skade, men så vender Martin Bøge tilbage efter pause mod ØK.

2A38EEAF 6538 4D3A 96A2 51A360DFC2D4
Truppen er endnu engang stærk

Poul Vistisen har hele tiden håbet, at han fik muligheden for playoff, og man fornemmer tydeligt, at han gerne vil aflevere Sparkær i serie 2.
Skal det lykkes kræver det maksimal opbakning til holdet på lørdag kl. 16.15 på Rughavevej i Viborg. Kom frisk!

-Hp

del på de sociale medier

Facebook
Twitter