Nyheder

Årets første lokalderby

Fredag aften kl. 19.00 mødes Sparkær og Mønsted i årets første lokalderby på Sparkær Stadion.

5FEDC604 5910 4502 8E9C 104405C7A0D5
Alle mand til Sparkær stadion, for at støtte de rød/hvide drenge

Der kan skrives stolpe op og stolpe ned om kampene mellem de to hold gennem de seneste sæsoner, hvor de ofte har mødt hinanden i serie 3. Men lad os bare slå fast, at der er noget særligt over disse kampe mellem spillere, der kender hinanden både på banen og udenfor. Og ikke mindst spillet mellem de to holds tilskuere, der plejer at troppe talrigt op både i Sparkær og Mønsted.
Det er ingen hemmelighed, at Mønsted efter nedrykningen fra serie 2 er kommet skidt fra start i årets turnering. Efter den indledende sejr på 1-0 over Skals er det blevet til tre nederlag i træk med ret markante cifre. Senest meget overraskende 2-6 hjemme til Tjele Vest Sport, som ikke just ligner et tophold. Det hører med til historien, at trænerduoen Niels Christiansen og Kim Kirkeby har døjet med afbud, men lige i 2-6 nederlaget var Mønsted vel i stærkeste opstilling. Og det bekymrede da også Niels Christiansen, der efter kampen talte om en kollektiv off-day og en håbløs tilgang til kampen af spillerne.
Sparkær er kommet noget bedre fra start, trods ærgerlige pointtab til NUGF og Skals FF. Modsat hos Mønsted er der ingen slinger i valsen, når træner Per Sørensen kalder til kamp. Kun et par afbud fra anfører Oliver Andersen har der været, så det er en godt sammentømret trup hos de rød/hvide.

5EC75E88 B46A 45BF A21E 7E629A8CF020
Pers udvalgte krigere til derby!

Spillet har været godt, og der er skabt de nødvendige chancer og scoret mange mål i kampene mod TVS og Højslev. Så det er en træner og en trup med optimisme, der ser frem til fredagens kamp.
”Så er vi klar til Mønsted hjemme. En kamp som jeg personligt glæder mig til, da jeg ikke før har prøvet at opleve dette lokalopgør. Ovenpå vores suveræne sejr på hele 7-0 over Højslev, så føler og håber jeg på, vi er MAKS klar til opgaven, og vi vil gøre alt, hvad der står i vores magt for at sende Mønsted hjem med et nederlag”, lyder meldingen fra Sparkær-træneren til spillerne.
Men, men, men kampene mod Mønsted lever deres eget liv, så selv om Sparkær lige nu ser ud til at være favorit, så skal spillerne passe på ikke at være for selvsikre. Så kan det let gå galt, for er der noget Mønsted-spillerne hader, så er det at tabe til Sparkær. Så de vil givet være opsatte på at revanchere den dårlige indsats mod TVS. Omvendt skal Sparkær-spillerne bare fortsætte deres spil fra tidligere kampe og bevare den samme indstilling og kampgejst, så bør der ligger 3 point og vente fredag aften.
Under alle omstændigheder, så er der mange gode grund til at besøge Sparkær Stadion fredag aften. Der bliver gang i den med godt vejr, højtaleranlæg, tips om kampens resultat m.m. Og så er kampen jo også en del af Vinkel Bioenergi Liga, hvor spillerne kæmper om en 1. præmie på 5.000,00 kr.
-hp

del på de sociale medier

Facebook
Twitter