Nyheder

Skidt indsats for de rød/hvide drenge

Om det var varmen eller noget andet skal være usagt, men Sparkær præsterede lørdag en rigtig sløj kamp mod upåagtede Tjele Vest Sport, der kunne rejse hjem med et enkelt point efter resultatet 1-1. Et resultat, der ikke kan indvendes noget imod, ja, TVS havde vel de mest oplagte chancer.

For selv om gæsterne stod kompakt det meste af kampen og levede på hurtige kontrastød, så havde de lige så store chancer som Sparkær. De rød/hvide startede bedst de første 10 min. med nogle halve chancer, som ikke blev omsat. Så skete der pludselig noget i begge ender.

TVS havde i det 11. og 12. minut to store muligheder. Den første blev loppet over Bjarne Have men også over mål, og den anden var et hårdt skud på den ene stolpe. Efter et kvarter kom Sparkær så i front, da Asger Fjeldsted kastede sig frem og dirigerede bolden i mål med hovedet efter en hovedstødsaflevering fra Kasper Møller. Glæden var dog kort, for minuttet efter slog TVS kontra og udlignede.

IMG 6157 kopier
Møller dirigerer bolden ind til Asger, som flot header den ind til 1-0

Sparkær kunne slet ikke få spillet til at fungere, selv om de prøvede. Det meste endte bare med fejlafleveringer, og der var slet ikke den gejst som i kampen mod ØK for en uge siden. Kæderne hang ikke sammen, og der var åbent hus et par gange i forsvaret, når TVS slog kontra. Men Bjarne Have var vågen og gik godt ud af målet.

Efter pausen blev det kun værre at se på for de trofast tilskuere. Allerede efter få minutter fik TVS en godt mulighed, men et godt skud blev reddet af Bjarne Have i målet. Det blev ikke bedre, da Mikkel Mackenhauer så gult efter 53. min., selv om det ikke ændrede kampbilledet. Sparkær fik en stor mulighed på et hjørnespark, men der blev reddet på målstregen.

IMG 6254 kopier
Møller header den forbi målmanden men der står en TVS spiller på stregen og parere den ud med hånden, til stor frustration for hele sparkær mandskabet

I slutminutterne fik Oliver Andersen et par gode muligheder, og til allersidst var TVS tæt på at afgøre kampen.

Midt i halvlegen var der en smule dramatik, da Kasper Henriksen med et højt løftet ben ramte en TVS-spiller i hovedet. Det fik gæsternes træner Frans Bak op i det røde felt, og så meget, at dommer Niels Lynnerup viste ham det gule kort.

IMG 6277 kopier
Dette billede af Sparkær-anfører Oliver Andersen symbolisere godt dagens kamp.

Det blev ved 1-1, og det var ikke lige det, næsen var sat op efter hos Sparkær-tilhængerne. Men læren må være, at det kræver fuld koncentration og energi mod alle hold i puljen, hvis man vil vinde. Den var der ikke i dag, men den skal frem igen på onsdag, hvis der skal point med hjem fra Skals. Nicolaj Broch Andersen fik flest stemmer på dagen efter en fin indsats på en uvant plads i midterforsvaret, fulgt af Patrick Nielsen og Frederik Andersen.

-HP

del på de sociale medier

Facebook
Twitter