Nyheder

Nederlag i nørremarken

Torsdag aften måtte Sparkær indkassere endnu et nederlag, denne gang 1-4 til Viborg Nørremarken på udebane. Det er ved at blive en vane at skulle beskrive et nederlag til Sparkærs oprykkere i serie 2, og det er sandt at sige ikke opløftende, når man nu engang har de rød/hvide striber under huden. Men også denne gang må vi erkende, at modstanderen var bedre, og især i 1. halvleg fik Sparkær-spillerne til at ligne nogle, der ikke kunne følge med. Den første halve time havde Sparkær stort set ikke bolden, og når de havde, smed de den hurtigt væk.

Sparkær-spillerne gav da også sig selv den værst tænkelige start ved at forære hjemmeholdet et mål allerede i det 3. minut, hvor forsvaret koksede, og en NUGF-spiller slap helt igennem og let kunne score. Det satte sit tydelige præg på spillet, og i det første 40 minutter blev det kun til et par indlæg, som Kasper Møller ikke nåede helt op til. Han var alene om at bevæge sig på NUGF’s banehalvdel, hvor han arbejdede godt nok, men ikke fik opbakning bagfra.

For resten af holdet var spillet bagud og fik slet ikke sat pres på hjemmeholdets hurtige og bevægelige spillere. De skabte godt nok ikke de store chancer, men efter 25. min. ramte de stolpen og minuttet efter blev det 2-0, da hele to mand stod fri midt for mål på et hjørnespark. Det så også skidt ud. Men ud af ingenting kom der så en reducering i det 42. minut. Mikkel Mackenhauer sendte en lang høj bold frem mod Kasper Møller, der vristede sig fra af to mand og scorede sikkert.

IMG 1317 kopier
Mikkel Mackenhauer stod for assist og løb også med stemmerne efter kampen. Ganske enkelt en imponerende indsats og løbevilje han lagde for dagen

Det blev så starten på et Sparkær-pres resten af halvlegen, og der kom et par store muligheder for en udligning. Kasper Møller blev tacklet i et skud, og et par hjørnespark skabte uro i NUGF-forsvaret, der dog reddede stormen af. I et tilfælde appellerede Sparkær-spillerne for et straffespark, men domme Carsten Jensens fløjte var tavs.

IMG 1297 kopier
Kasper Møller scorede igen og var ene mand om at true NUGF.

Målet skabte spænding i kampen, og Sparkær kom langt bedre ud til 2. halvleg, der var langt mere jævnbyrdig end første, men trods en langt bedre Sparkær-indsats lykkedes det ikke at skabe en reel målchance. Oliver Andersen slap igennem men blev vinket off-side, men det var også det nærmeste. Tilmed fik hjemmeholdet et gult kort efter 25. minutter, men i undertal lukkede de kampen til 3-1 på en friløber efter 76 minutter. Målet til 4-1 kom dybt inde i tillægstiden.

Sammenfattende kan man sige, at når Sparkær var i stand til at presse NUGF-erne, kunne de styre hjemmeholdet, og holde dem væk, men det var kun i en halv time af kampen. Nu venter så kampen mod ØK på onsdag, og efter torsdag aftens kamp kan det kun gå fremad.