Nyheder

Målmands miraklet er tilbage

Det er med stor glæde at vi idag kan offentliggøre årets første tilgang i klubben. Målmandslegenden og måske den bedste målmand i klubben nogensinde, Jimmy Have vender tilbage til hjerteklubben, dog i en anden rolle end den han forlod for 12,5 år siden. Jimmy har sagt ja til at blive målmandstræner og han kommer allerede til at indgå i trænerteamet med Per til februar. Rutinerede Have skulle da heller ikke have lang betænkningstid i telefonen, da formand for seniorudvalget Daniel Brøns, ringede og tilbød ham det lukrative tilbud. Jimmy har haft lysten til at være en del af klubben længe, og har da også troligt fulgt holdet fra sidelinjen i alle år, siden han lagde målmandshandskerne på hylden i 2011. Det var en trist afsked som målmand i klubben, for Jimmy måtte udgå med et brækket kraveben i fjendscup semifinalen 2011, efter en hæsblæsende kamp imod naboerne fra Stoholm.

IMG 2371

Formand for seniorudvalget Daniel Brøns udtaler da også følgende “Vi super glade for at vi er blevet enige med Jimmy, omkring en aftale som målmandstræner, for vores sprudlende unge målmands talenter og det er tydeligt at se hvor meget godt det har gjort for vores unge målmænd, på blot de få år vi har haft Kenneth tilknyttet klubben.

Træner Per Vester har da også kun positive vendinger om tilgangen og mener bestemt også det er vigtigt og fedt at have en målmandstræner i klubben, da de simpelthen lærer de unge målmænd nogle ting, som en man bare ikke kan nå eller have fokus på til en almindelig træningsaften. Per glæder sig til samarbejdet med Jimmy og siger det kun kan blive godt!

1E873855 C532 4377 A753 AA5DF6694754
Hvis du ikk vidste det, så er det rutinerede Bjarne Haves storbror som vi får fornøjelsen af at få tilbage igen!

Jimmy har første arbejdsdag til træningsopstarten og glæder sig til lære de unge målmænd i klubben at kende.

3A3440EA 95ED 492C B986 7FF994C81F4F 1

del på de sociale medier

Facebook
Twitter