Nyheder

25 år med Waps på sidelinjen

Der er nok mange der har set vores kære holdleder Dennis, stå på sidelinjen med et flag i hånden som fast inventar, når Sparkær IF´s senior hold løber på banen for at spille kamp. Ja det er faktisk 25 år siden vores klubmand, tog beslutningen om at blive holdleder og det har han stort set holdt ved siden. Dennis blev holdleder i 1997, da han var 21 år gammel og han har heller ikke tænkt sig at stoppe lige foreløbigt siger han med et smil. Dennis fortæller også at det frivillige arbejde som holdleder, giver ham noget som man ikke kan få i andre steder/klubber. Der er et helt unikt sammehold i klubben og det er det der giver ham ekstra motivation til at blive ved. Ja hvem ved, måske 25 år mere.

BE2BDE8D 8FE2 4EC3 B952 274743D2A4EA 2

Her ses Dennis foran vores nye sponsortavle, hvor vi skal bruge billedet til vores nye hjemmeside.

Se listen over trænere som Dennis har haft ved sin side her: ,, Bent Simonsen, Torben Andersen, Flemming Neesgaard, Claus Højgaard & Poul Vistisen.IMG 9597 kopierEn af utallige gange står Waps med flagen i hånden og hvem ved, tar han 25 år mere?

Dennis husker tydeligt oprykningen i 2001, ja endda med et hold hvor han også selv tog støvlerne på engang imellem og her spillede han jo også med hans jævnaldrende kammerater som kan ses på billedet nedenunder.

FB20BB82 C045 4B09 8F91 A9BF882B69FF 4 5005 c

Her ses Dennis fejre oprykingen til serie 4, i 2001 med Torben Andersen i spidsen for holdet.

I efteråret 2016 formåede Sparkær at rykke op i serie 2, det betød også at Dennis ikke skulle stå og vinke med flaget længere, da der jo er linjevogter på. Dennis synes det var underligt, da han har været vant til at stå med flaget og vinke hver evig eneste gang.

Dennis står ikke kun med linjeflaget og bærer drikkedunke, han sørger også for at notere scoringer, tidspunkter, gule og røde kort men han tæller også stemmer sammen efter hver kamp! Ja der er faktisk en del mere i det, end man skulle tro. Vi er glade for det kampe arbejde du ligger i klubben Dennis. Tak for det!

Træner Poul Vistisen har da også kun rosende ord at sende med på vejen, se blot her ” det er sku godt gået med et “sølvbryllup som holdleder! Håber du ved det betyder enormt for holdet og jeg at man ikke skal tænke på de praktiske ting, så man kan holde fokus på oplæg og kampen. Håber Sparkær IF får glæde af dig og dit gode humør i mange mange år” de har tilsammen dannet par i 12 år

Gi Dennis en lykønskning og en fadbamse næste gang du ser ham nede på stadion. Sikken en bedrift som ej skal gå i glemmebogen.

-Jacob Mackenhauer

del på de sociale medier

Facebook
Twitter